![]() |
r19 cu motor 1.8 16v
am si eu o mare problema si o dilema in acelasi timp. am un r19 avariat fata destul de rau(lonjeroane indoite si botu fugit in stanga putin)dar motorul este intact decat radiatoru s-a spart. as dori si eu sa stiu cam cat mai valoreaza in starea care este acum sau daca se baga cineva sa o repare. as dori foarte mult niste preturi. va multumesc
|
Re: r19 cu motor 1.8 16v
zi-mi an de fabricatie, dotari, versiune, kilometrii si poate te scap eu de ea...
|
pai e din 92 cu vreo 120000 de km si ca dotari ce sa zic servo directie geamuri electrice fata scaune si volan sport de la renault cd-player sony si 4 boxe kenwood e destul de bine intretinuta si culoarea gri metalizat. zi si u un pret estimativ
|
daca inca mai vrei masina poti sa te duci la pitesti cu ea.exista acolo un centru unde iti pune masina pe stand si practic iti trage de sasiu pana ti-l aduce inapoi in parametri.au in calculator cam toate masinile si reperele lor.nu merita sa o dai.
|
am si eu o intrebare se merita sa bagi bani intr un r19 si km kt??:-)
|
Pai agati si tu vreo 1000 de euroi asa mai mult pentru acte
|
|
sal ...pune poze cu masina avariata.....o mai ai????
|
ce sa zic, nu stiu daca merita, daor pt piese cred eu, dar pune poze sa vedem exact despre ce este vb..
|
un filtru de aer sport merge la un renault 19 16V ? ca la mine nu prea mai este loc sub capota :))
|
incape fara probleme, nu iti face griji.
|
caut si eu chederele de la toate 4 usii care aveti ca ale mele sunt umflate in unele parti si arata urat de tot...la dezmembrari gasesc?
|
Quote:
|
cat ai stat tu sa te gandesti ?:lol: nu este de tine in primu rand te omori cu ea si in al doilea rand iti este frica sa mergi cu ea =))) deci ciocu mic :D:rolleyes2
|
un renault 19 ,16 v coupe,avariat dar inmatriculat gasesc pe undeva?multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning