![]() |
Ford Focus 1.8TDDI
Vand FORD FOCUS 1.8TDDI AN : 11.2000. 177.000kmREALI Masina adusa personal de mine din Germania unde a avut o singura proprietara.
Masina este impecabila din orice punct de vedere, pe 20.02.2012 o inmatriculez in Bulgaria pe firma mea. Dotari : -Geamuri electrice fata -Oglinzi electrice incalzite -Sistem audio Kenwood -Xenon Cauciucuri iarna -Aer Conditionat functionabil -Inchidere centralizata Nu trage stanga dreapta. Nu bate . Nu troncane. Consum foarte mic in oras 6.5 . ACcept orice verificare la orice doriti la masina. Maine o sa atasez poze cu masina dupa ce o aduc de la inmatriculat. PRET. 2750 euro negociabil. scad 50 euro la fiecare defect gasit. Variante accept doar cu Audi A6 sau Alfa Romeo 166 . Nr tel : 0757.067842 |
Re: Ford Focus 1.8TDDI
10 Attachment(s)
pozele
|
Variante Auto...
|
9 Attachment(s)
poze noi... Masina isi merita fiecare banut (pret usor discutabil) . ACCEPT VARIANTE .
|
Inainte sa o inmatriculez am schimbat ulei motor, placute frana fata+spate,toate filtrele ( ulei,motorina,polen,aer) bujii incandescente Beru.
9.03.2012- 181.000 km - schimbat kit distributie + curea alternator+ ulei cutie . Am factura la piese + garantie la reparatie . Masina este Absolut impecabila din orice punct de vedere. !!! Pret cash negociabil Variante 3000 euro. Masina TRAGE extraordinar de bine , nu scoate fum. cativa ani nu mai necesita nici o investitie |
Astept oferte Pret cash NEgociabil . Variante auto Audi a8 ,seria 7,Mercedes Vito,Alfa Romeo 166. Nu veniti cu masini supra evaluate . In Ford nu mai aveti de bagat nici 10 bani . Am facturi doveditoare la tot ce sa schimbat!!!!
|
|
Am uitat sa specific ca nu ofer diferenta,daca se da bine daca nu iarasi bine. Eventual ma deplasez in tara !!!
|
Nu ma mai sunati cu 2500 euro ... masina fara 2700 fix nu se da. Nu necesita nici o investitie ( toate consumabilele schimbate la zi) nu mai veniti cu comparatii ca gasiti la 2300, masina e de 2 luni in tara,nu a fost rupta pe gropile de la noi, are toate actele pe 1 an valabile cu drept de prelungire,intretinerea foarte ieftina. Masina din februarie circula doar Constanta-Bucuresti(aeroport)de 2 ori pe saptamana.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning