![]() |
Operatiunea Cazanu - Programul REMAT
Stie Cineva daca se mai face si anul asta Inoirea parcului auto ?? daca da cand incepe ?? ca vreau sa imi iau un logan brek pentru carat ca sa nu imi rup passatul.
|
Re: Operatiunea Cazanu
tu ai passat variant si vrei sa il dai la casat sa iti iei logan mcv?
sau masina din poza nu e a ta.. daca masina din poza e a ta.. esti nebun..mai bine vinzi passatu si o sa iti permiti logan:P..o sa ai un avans sanatos pt logan zic io |
Quote:
|
Quote:
|
o combinatie de umor negru(deh ..traiesc in romania si am nevoie)..si nu am inteles exact ce vroia omu sa zica knd a zis la sf de passat..
acuma m-am prins.. |
Quote:
|
Quote:
|
din ce tin eu minte, nu a mai fost stabilita o data pana la care este valabil programul, ci a ramas valabil pana isi epuizeza dealerii fondul de bani alocat. Trebuie intrebat la dealeri... dar cred ca la dacia s-a epuizat de mult.
|
Quote:
|
Re: Operatiunea Cazanu - Programul REMAT
Quote:
Operatiunea s-a incheiat odata cu anul 2006. |
si inainte de 2006 au fost cativa ani in kre nu era implementat programul asta deci.. e posibil sa ai de asteptat ceva..mai bine incepi sa strangi bani.. aveai un avantaj de 800 de euro la treaba asta cu rematul, dar ai fi avut de umblat ceva pt ei , si oricum iti trebuia mai mult k sa platesti avansul..asta e:(
si inainte era ditai lista de astptare.. |
si sa inteleg ca anul asta mai baga iar ?ca daca nu imi bag picioarele si ii schimb tablaraia si o repar
|
Programu revine o sa fie operational din aprilie . pana atunci In scriete la diler sa ai sane 16 500 de masini vor ajunge la casat.
|
la seat in cluj in ianuarie se mai faceau treburile cu rematu :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning