![]() |
Dacia novaGT
2 Attachment(s)
Ma numesc Sorin,am 24 ani,sunt din Navodari[cta],am o nova din '98 cu motor de ren19 de 1800cc inj monopunct si cam atat pentru moment.
|
Re: Dacia novaGT
da si u mai multe detalii despre motor ! misto masina , sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
|
Arata foarte bine fata masinii in prima poza, cu spoilerul cu te descurci, atinge ?
|
super jantele
|
moama baiatu...arata piesa rau de tot cu spoileru ala, nici f50 nu are garda asa lasata:) s-o conduci voios!
|
Ms...ms...detalii aici http://www.speedline-motorsport.ro/f...topic.php?t=30
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratele meu geaman!!!.....felicitari..arata mult mai ingrijita masina ca a mea...
Daca iti mai faci ceva la motor.....chiar ca o sa fie frumos......mai gandestete la cuvantul multipunct......ring a bell???/ |
AICI MIOPIA RACING ... ce facetzi baietzi pe mine nu ma gabatzi in zeama .. va poop ciao mai vb
|
Quote:
|
O sa cer drepturi de autor pt MYOPIA RACING CLUB....
Te bagam si pe tine in zeama...pardon...seama. Nu te mai gandi la renault 21 turbo Sorinele...ca nu merge ce vrei tu sa faci. |
1 Attachment(s)
Sorine, asa ceva iti doresc sa ai sub capota masinii[asteaia sau posibilei...]
|
Vezi Sorine ca nu numai eu iti spun ca la ce te gandesti tu nu e bine.Lasal incolo de 21....orientezate spre altceva.Nu iti zic de rau...doar ma stii.
|
Motoru pus de mine e 2000cc turbo, nu este motor ca a lui sorin facut turbo...ar fi ceas sa puna 2Lturbo pe DNE...pe sorin il bate gandu sa isi ia inca o nova...la aia daca ar lua-o .. la fix aceasta motorizare
|
All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2025 4Tuning