![]() |
Audi A8L 4.2 TDI
1 Attachment(s)
Ce sa zic.... Masina are un motor TDI V8 (326cp) stock si a ajuns undeva la 420-430CP.Masina este fabricata in 2008 si este aproape full option.De la Scaune Exclusive incalzite si racite,electrice si ventilate ,consola si usi imbracate in piele iar plafonul deasemenea este inbracat in piele ancantara pana la sistem start-stop cu ambrenta digitala,monitoare LCD in tetiere ,minibar si sistem audio surround Bose.
Exteriorul este unul de W12 ce consta in grila W12,spoiler+exterior teava esapament W12 si 3 embleme W12 din care 2 lateral iar una spate.Standard este echipata cu faruri Bi-Xenon adaptiv si lumina de zi cu LED ,geam dublu antiglont,perna de aer cu 4 moduri(Lift,Confort,Automatic si Dynamic).Factorul cel mai important ce influenteaza viteza si demarajul masinii este aluminiul folosit in proportie de cca.80% si otelul in proportie de cca.20% la confectionarea sa ceea ce inseamna ca aceasta masina cantareste doar 1960KG Jantele sunt R19(iarna) R20(vara) Aceasta masina mi se pare ideala pentru cei ce cauta confortul ridicat si ceva adrenalina in acelasi timp. |
Re: Audi A8L 4.2 TDI
Frumoasa....pune mai multe poze cu ea.
Ce consum are urban/extraurban? Ce modificari are masina de a ajuns la puterea asta? Sunt aproape 100hp castigati din cate ai zis tu,cam multi totusi. |
O limuzina de vis...cam cat ajunge un model asemanator la dotari?
|
geamul dublu este antiefractie, dar nu antiglont ;)
masina este foarte frumoasa, mi-a atras atentia prin zona tei intr-o zi ... eu insa as renunta la emblemele de w12 ... ca nu e w12 si nici nu o sa fie :) |
O evacuare de la versiunea W12 te-ai gandit?Era un model prin Hunedoara apoi a ajuns in Tg Jiu cu evacuarea aia suna ca un V8 pe benzina!!
430cp mi se par cam multi!! |
Spune-ne si noua cum ai castigat 100 de cai ?
Si da da jos emblemele cu W12 si baga poze de la interior sa vedem ca e a ta si nu ai pozato de pe strada. |
Cum am castigat 100 cp? prin Soft Tunning RBN (http://www.rbn-tuning.ro/preturi/audivwskodaseat.html) + schimbare evacuare de la A la Z:) iar poze o sa pun curand:) am vrut sa fac mult mai multe poze dar nu am putut din cauza vremii:) o sa fac in cursul saptamanii poate chiar maine iar peste 3 saptamani- o luna o sa fac poze noi cu jantele de 20:)
|
10 Attachment(s)
Uite pozele:)
|
pfff...fara cuvinte
|
Multumesc si app pretul masinii cu aceste dotari este de 180.000euro
|
Multumesc la fel:) eu sincer nu i-am dat mare importanta dar e foarte aiurea sa vorbesti de bani pe un topic de masini....dar na asta face invidia din alti oameni
|
asta e, pe mine mai mult ma amuza pana unde se pot duce unii...
|
1 Attachment(s)
Aproape blana...
|
Vreau si eu o parere despre video va rog
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |