![]() |
Dacia SupeRNova TL-02-VHM
12 Attachment(s)
Salutare la toata lumea. Explorand mai devreme forumul si in ciuda plictiselii, m-am gandit sa deschid si eu un thread nou sa va prezint "bum-bum-ul" de pe masina mea. Sa nu o mai lalai aiurea, trec la subiect.
Ca player, folosesc un Pioneer DEH-1500R, destul de vechi, din 2001, care inca isi mai face treaba in ciuda varstei. Trebuie schimbat cat de curand, dar nu ma ajuta buzunarul. Ca boxe fata, folosesc tot Pioneer, de 16 cm, amplificate de o statie Blaupunkt GTA2 Special Mk II. Boxele spate sunt tot de la Pioneer, ovale, 6x9 inch, legate direct din player. Ca subwoofer folosesc un Pioneer TS-W307D2, intr-o incinta de aprox. 47L, acordata la 35 Hz. Dau in el cu o statie de la AudioBahn, model A435HCT, folosit in doua punti @ 2 ohmi, scotand 2x 140W RMS. Atasez mai jos si poze. * Va rog spuneti-va parerea si chiar dati-mi sfaturi! |
Re: Dacia SupeRNova TL-02-VHM
3 Attachment(s)
Bravo Teo .te felicit.chiar daca nu ai un sistem cu care sa dezmambrezi masina imi place de tine ca vrei sa arati lumii la ce mucesti si ce pasiuni ai.
APP ms ca nu mai lasat singurul din Tulcea.. Si de la mine niste poze mai spion asa |
Mersi Ionut. Poate in viitor voi gasi fonduri sa imi mai schimb cate ceva pe aici :)
|
Deci sa inteleg ca ampliful pt sub este pe 4 canale. Din el scoti 2 punti.
Daca folosesti fiecare punte pe cate o bobina a subului, nu faci bine... Mai bine folosesti doar o punte a amplifului (rear) pe sub (in 4 ohmi) si celalalte 2 canale le folosesti pe ovalele de pe spate. De ce? Pentru ca ampliful nu da lafel pe puntea 1 ca pe puntea 2. Si dauneaza difului de bass. Daca am inteles gresit, imi cer scuze. Salut |
Quote:
@ DooMFeaR. Felicitari pentru sistem. Ce planuri ai ? |
@ keddy_net - Pai in viitorul apropiat vreau sa schimb playerul ca este foarte depasit. Vreau ceva de la Alpine, de preferat 9831 cap de serie. Poate vor veni bani si pentru un sistem pe doua cai.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning