![]() |
Colantari auto
3 Attachment(s)
Colantari auto in culori normale (lucioase), culori mate sau culori in textura de carbon
Pretul pentru colantare totala este in functie de masina si de dimensiunile acesteia Se folosete numai colant Oracal 651 Preturi colantari pe piese CARBON: Capota 180 ron Plafon 180 ron Portbagaj 180 ron Pentru toate 3 piesele se face reducere de 90 ron, adica toate 3 piese colantate achitati 450 ron Culoare mata sau lucioasa Capota 150 ron Plafon 150 ron Portbagaj 150 ron Pentru toate 3 piesele se face reducere de 50 ron, adica pentru 3 piese colantate achitati 400 ron Pentru colantare totala autoturism mic de genul Opel Astra, Kia Ceed, Seat Leon Colant normal (lucios sau mat) 950 ron Colant carbon 1100 ron Pentru colantare totala autoturism mediu de genul Audi A4, BMW seria 3, Ford Focus Colant normal (lucios sau mat) 1100 ron Colant carbon 1300 ron Pentru colantare totala autoturism mare de genul Ford Mondeo, Audi A6, BMW seria 5 Colant normal (lucios sau mat) 1300 ron Colant carbon 1600 ron Pentru colantare totala autoturism SUV de genul BMW X5-X6, Mercedes ML, Audi Q7 Colant normal (lucios sau mat) 1600 ron Colant carbon 2000 ron Se pot colanta in carbon si ornamente de interior preturi incepand de la 15 ron per piesa Pentru Taxi colantare standard pretul este de 600 ron si colantare full 700 ron Tel 0722272399 |
Re: Colantari auto
salut, se poate colanta partea superioara a unui bord si partile din portiere care sunt imbracate in vinil, vreau sa le colantez in imitatie carbon.
|
Partea de sus a bordului se poate colanta in imitatie de carbon insa fetele de usi imbracate in vinil nu se poate pentru ca nu adera colantul. alea daca vrei ti le pot face din piele sau imitatie de peiele sau alcantara
|
Vreau sa colantez o corsa c in 4 usi,negru lucios. Cat ma costa si daca aveti si folie pt faruri? Ms.
|
Quote:
|
valabil
|
1 Attachment(s)
salut,ma intereseaza culoarea din poza pe acelasi tip de masina!
Pret si timpul de lucru! |
Salut nu imi dau seama din poza ce culoare este, este cumva un verde inchis mat? sau negru ca nu pot sa imi dau seama, uita-te pe catalog si spune-mi daca o recunosti mie mi s-a parut ca ar fi 060
Pretul este 900 ron si timpul cam 7-8 ore |
Anunt Valabil
|
Anunt valabil
|
Anunt valabil
|
Anunt valabil