![]() |
CT 57 CIC - Logan
8 Attachment(s)
Buna ziua la toata lumea.
Urmaresc de tare mult timp acest site, de cativa ani dar fara sa-mi fi facut vreun cont ceva dar acum m-am decis sa ma inscriu si eu pe site ca sa-mi prezint masinuta :). Detin o Dacia Logan din 2007, motorizare 1.6 16v varianta Prestige. Modificarile pe care i le-am adus acestui Logan sunt: SUSPENSIE: - arcuri Eibach cu amortizoare Monroe Gaz FRANARE: - discuri Brembo Max de 260 mm - Etrieri ATE de Logan VAN - placute frana EBC Greenstuff RULARE - jante Speedline 2118, momentan cu anvelope 185/65 R15 EVACUARE: - toba finala Borla de Grupa N Modificari aduse interiorului : - bord iluminat albastru-rosu + consola Planuri de viitor: - arcuri sport H&R - traseu evacuare - remapare - lupe in faruri + xenon - anvelope 195/55 R15 - folie albastru deschis " cer " pe toate geamurile - montat cleme siguranta capota ( de un an tot le tin in sigiliu :) ) Acum poze. |
Re: CT 57 CIC - Logan
Foarte misto si modificarile aduse sunt exact ce trebuie. Am citit foarte multe despre acest upgrade al franelor, cum se comporta? la o utilizare in forta chiar simti diferenta?
|
Buna seara!
Multumesc pentru parerile bune. Intreadevar acum franeaza mult mai bine, in caz de vreun obstacol ma pot baza pe frane. Cert e ca sunt multumit de combinatia asta, merita toti banutii Am preferat daca tot am investit acolo ceva sa fie pentru siguranta mea si a celor din trafic, excludem "leduletele" si alte cele :)) Sanatate! |
Inca un propiettar de logan cu gusturi mai finute :D felicitari
discuri Brembo max am si eu dar 259 mm cu etrieri de prestige ...nu stiam ca exista Brembo max pentru Van :?: |
Multumesc Lau:) O s-o tin cat mai simpla si cu modificari cat mai subtile, iubesc tare mult masinile de raliu.
Laur, Brembo Max 260 mm se gaseste la Dsign si Soran. Nu am pus numele firmei ca poate se considera reclama si nu vreau sa fie nimeni suparat pe mine. Numai bine! |
Cat au costat jantele si de unde?
Frumoasa masina si bafta in continuare ! |
Salut
Multumesc frumos pentru aprecieri! Multumesc la fel Jantele m-au costat 300 euro si le am de la un amic. De cand am alergat eu dupa jantele astea, de vreo 2 ani ma tot cacai dar pe la urma am facut efortul de a le achizitiona :) Numai bine! |
6 Attachment(s)
Buna ziua la toata lumea!
Am venit cu noutati :) - achizitionat lupe - centuri Sparco in 3 puncte - intermediara schimbata, o sa pun si filmulet https://youtu.be/rApg6nOcVpE Numai bine va doresc! |
5 Attachment(s)
Buna ziua colegi!
Nu am mai postat de mult timp :) Masinuta a primit o noua nuanta de albastru ( Clio RS ) si arcuri sport H&R |
| All times are GMT +2. The time now is 12:04. |
- Copyright 2026 4Tuning