![]() |
* * * Vand Piese e36 * * *
10 Attachment(s)
pentru orice alta piesa, intrebati si o sa va raspund !
-Plafon de M (fara trapa)( nu e complet, pafoniera fata si stalpii fata sunt albi interior piele in stare ff buna, singurul defect mic se vede in poze la scaunul de la sofer, mici semne de uzura(interiorul vine fara fete de usi spate si bancheta normala nu cea din poze, care e de M) -volan momo -stopuri-semnalizari-semnale aripi portocalii -roti de tabla cu gume de iarna in stare foarte buna pe 15 -oglinzi normale electrice incalzite heliomate -oglinzi de M electrice incalzite heliomate .....preturi decente la toate piesele intrebati aici sau la 0755696823. |
Re: * * * Vand Piese e36 * * *
Faruri+semnale?Marca,pret si defecte?Au defecte?M-ar interesa pret separat daca se poate!Multumesc
|
farurile nu mai sunt valabile, deasta nici nu le-am scris, semnalele fata 60 de lei
|
pret volan?multumesc
|
poze cu oglinzile de M ?
|
Quote:
Quote:
|
sunt pt sedane sau coupe ? sunt cu tot cu suport prinderile in ce stare sunt ... ?
|
Quote:
|
astept pozele cu ele :) culoare si un pret daca se poate
|
culoarea e schwartz 2 sau daca nu e negru ala cu o mica tenta de gri ....si ca pret ar fi 250 ron .o seara buna
|
astept pozele cu nerabdare :D sunt originale de M sau .. ?
|
Quote:
|
da-mi id-ul tau de mess pe pm daca vrei , sa imi dai cand ai pozele proaspete :)
|
3 Attachment(s)
poze cu oglinzile de M ......250 ron nenegociabil
|
VALABIL !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning