![]() |
LANCER EVO PRO TUNING - big prizes
Concursul va consta in tunarea unui lancer evo folosing ce joc de tuning doriti din lista de mai jos :
nfs carbon nfs mw nfs u2 juiced srs -poate fi orice fel de tuning (extreme, fine etc) -aveti voie doar cu o masina in concurs -DEAD LINEUL ESTE 1 FEB ORA 20:00 PREMIILE : 1st place - DESEN FATA SPATE CU EVOUL (color si cu vinil) 2nd place - DESEN FATA (culoare ; fara vinil) 3rd place - DESEN FATA (schita - nu in culoare) pt participare - O SERIE DE 3 AVATARE SPECIALE CARE PUSE LA MESS ARATA O IMAGINE IN LISTA SI ALTA KND VB CU PERSOANA (un fel de gifuri ce merg pe ym) MASINILE LE TRIMITETI PANA LA 1 FEB PE ADRESA [email protected] sau mi le dati pe mess - import_skillzzz |
Re: LANCER EVO PRO TUNING - big prizes
intrebari si nelamuriri (aici :D)
|
cate poze tre sa punem cu masina :D
|
cate vrei doar sa te incadrezi intre 2 si 4 poze incluiv (adek poti pune 2, 3 sau 4)
|
ala eu ... ala eu :D
|
Eu tot nu am inteles....si care`i premiu?
|
Quote:
la premiul II primesti un desen doar cu fata masinii (doar culoare, fara vinilul de pe masina) la premiul III primesti o schita a masinii (fara culoare) |
Cum adica avatare speciale?
|
1 Attachment(s)
adica asa ceva.ca exemplu
|
tre sa punem o poza dintr'un singur joc sau putem din mai multe ???:-)
|
1 Attachment(s)
:-D ... nu stiam ce nume sa ii dau, mie imi place ! Sper ca si voua ...
|
SUPERB wlady!!!
|
12 Attachment(s)
Da ce ale mele nu sunt bune...
|
Quote:
|
deci asta e - dak nu s-au respt regulile nu s=-au respectat - AM ZIS MASINI PE MAIL DA' VAD CA NU ATI VRUT - o sa pun aici ce am primit si pe mail da' luam in considerare si ce e postat (AM ZIS PE MAIL CA SA NU SE STIE CINE LE-A FACUT => VOTURI CORECTE, NU PE PREFERINTE)
=> PUTETI PUNE SI AICI - PREMII EU TOT DAU :d |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning