![]() |
Dvd Auto
Car DVD Player can play DVD, VCD, CD, MP4,MP3, USB, SD disc.
Electronic Anti-Shock 2.5-inch Wide TFT Colour LCD Screen Compatible with NTSC and PAL. Build-in TV Tuner Picture Control: Brightness/Contrast/Colour/Tint/Reflection Size The system can display Italian,English, Japanese, French, Spanish, Portuguese, German, Italian. Screen Angle/Position Memory This unit can play discs that is DVD, VCD, MP3, MP4, CD, USB, SD. Repeat/Program/Random/Intro Play AM/FM/MPX Stereo Receiver 30 Preset Stations Auto Memory Store/Preset Scan Preset EQ(Pop/Rock/Classic) 50X4High Power Output DVD/VCD/ Changer Control Interface 2V Preamp Output (2 Pairs RCA) Subwoofer Output Card Size Full Function Remote Control Rear Monitor Video Output Motorized Control Panel Manufacturer and Origin: China Login for wholesale discount prices Please use the enquiry ticket system if you have any specific queries about this device PRET: 800 RON YM: slvx5 TEL: 0722 755 761/ 0765 445 761 |
Re: Dvd Auto
bun
ceva poze combinatii vrei cu un pioneer DEH-30MP nouuuuuuu neutilizat niciodata cu garantie si dif? astept pm urgent |
sorry dar am nevoie urgenta de $$$.....sus cu el!
pt poze cu aparatul intrati pe YM |
sus cu el, e sigilat!!
|
dak nu pui poze direct aici nu cred k intra nimeni pe YM.numai cei f interesati.bafta la vanzare
|
pune o poza sau macar modelul sa caute baietii pe net , ca asa Pyle-u are multe modele
|
sincer sa fiu alea sunt persoanele pe care le caut....intelegi tu!
|
|
asa mai merge:p
|
merita banu !!!
am si eu dar le dau ceva mai scump deci cei interesati puteti lua ca e bun la banii astia |
am vazut si eu acum si am intrebat pe cineva.intradevar se merita banii numai sa nu aiba ceva probleme.in rest este ok.
|
sus cu el!!! garantat cel mai bun pret de pe piata...
|
aparatul este nou-nout, nu are nici un fel de probleme....am si eu pe masina si sunt foarte multumit de el
|
uuupppp!!!!!
|
Accept schimb cu GPS!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning