![]() |
Dacia Nova 1.8 16v
1 Attachment(s)
Salut!!! Numele meu este Mihai,pretenii imi spun Fly.Am o Dacia Nova GT(lol) echipata de fabrica cu un motor dacia de 1.6 pe carburator.
A urmat un proces de inlociure a motorului si cutiei cu unele de provenienta renault 19 mai exact:motor 1.8 16v+cutie,servodirectie,frane,discuri frana spate. Nu sunt multumit de performantele actuale ale masinii(136cai)...deci urmeaza....... |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
Felicitari...,sa duci la capat proiectu... va fi o nova care va surprinde foarte mult...din nou felicitari si .. ne vedem noi...
|
felicitari pt tot ce ai facut la masina si pt munk depusa si sper k in viitorul apropiat sa iti vad proiectul mult visat dus la finish!!!!!!! respect!!!!!
|
Multumesc mult pt aprecieri...sfaturi...pana acum nu am vazut critici.....doar Lucian cu bateria ..Astept critici multe si taioase...doar asa iese ceva frumos
|
Ce critici frate, noroc ca stai departe de BV ca altfel imi era frica de toate novele albastre :D
|
Laso incolo!!...ca doar no fi dracu asa de negru.....de ce sa iti fie frica de toate novele albastre?...e de ajuns numai de una.....de a mea..glumeam.Nu e chiar asa de rea.
|
modestia asta...:D
|
Am vazut masina sambata aceasta vs bertone 2.2 si se misca intr-un mare "stil" sau cel putin eu am ramas placut surprins. Felicitari posesorului.
|
Si eu am ramas placut surprins...chiar nu ma asteptam....oricum nu eram la forma maxima...cu bagaje...si rezervoru full.....si efix95.....se putea mai bine...cam inca o masina mai bine(distanta).
Si sa stii ca sunt modest......nu ma laud.......prefer sa ii las pe altii sa o faca justificat. |
4 Attachment(s)
Aaaa...am uitat sa ma laud....mi-am pus suspensie sport...
Masina e lemn acum...zdruncina si tzopaie....si sa lasat mai jos...deci sa imbunatazit si aspectul extrior.Inca nu m-am obisnuit cu rigiditatea...dar imi place manevrabilitatea. Multumiri lui Sorin .......... |
Fly Low ... ;)
|
La mine nu mai zice nimmeni nimic?.....nici un comentariu?...asa masina impecabila am?.....nimeni nu are nimic de obiectat?
|
Pacat ca nu e turbo .... :P
|
Mda...mare pacat....o sa fac eu cumva sa rezolv acest handicap.....poate imi creste o turbina peste noapte.
Ideea e ca indiferent ce se intampla...aceatsa tigaie va fi turbo...nici nu ma gandesc altfel. Daca nu imi eis socotelile o sa jefuiesc o banca...o casa de pensii.....o sa fur un bancomat...si tot o rezolv.Eventual donez un rinichi...vad eu. |
aia cu bancomatu nu merge....am incercat. M-au prins si mi-au confiscat liza. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
- Copyright 2025 4Tuning