![]() |
nu creste apa
buna ziua am cumparat si eu un Ford Mondeo an 2002 motor de 1998.TDCI, si am opservat ca nu-mi creste apa .caldura mai putina... ce problema sa aibe??? multumesc..:sad::sad::sad:
|
Re: nu creste apa
Nu creste apa de loc? adica nu se misca arcul? sau nu-ti atinge temperatura normala? Incearca metoda "carton la grila" :). Prima data m-am gandit la termostat, dar daca nici caldura nu-ti da atunci nu stiu. La noi cand era -25, n-a urcat apa la nici un diesel pe nivelul normal. Am vazut pe un Audi a4 din 2002, pe un bmw 525 diesel din 2001 ca arcul nu ajunge niciodata la nivelul normal :)...Iarna asta ne omoara deja :). Si acuma ninge...:(
|
idea cu cartonul este buna, chiar face diferenta la viteza de incalzire si mentinerea apei.
sper doar sa nu fie o problema mai serioasa, termostatul sau altceva.. in rest motorul merge bine ? |
Dupa logica mea, daca cu carton merge bine, atunci probabil ii doar foarte rece la voi :). Incearca sa vezi, nu pierzi nimic. Iar daca nici cu carton nu vezi o diferenta seminficativa, atunci incep problemele.
|
astazi am pus un carton in fata radiatorului si am opservat ca urca unpik dar nu urca normal undeva in 40 grade ... si calldura am vazuta ca baga unpic mai mult ...,,motorul merge ok..
|
hmm hmm..am mai vorbit cu niste baieti. Ei spun ca 90% termostatul ii devina.
|
aha sa schimb termostatul... ????
|
Intre timp am mai vorbit cu unii-altii. Raspunsul meu este DA, schimba termostatul. Dar mai asteapta, poate dupa-masa vine cineva pe forum cu ceva ideei.
|
ok astept
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai oricum rau nu-i faci daca schimb :). Nu cred ca costa o avere termostatul. Era bine si daca gaseai la o dezmembrare ca nu te costa nimic in afara de motorina. Dar acolo apare si riscul, daca gasesti una tot defecta ca si al tau. Schimba termostatul si vezi ce se intampla. ;)
|
Quote:
|
N-ai pentru ce. Bine ca s-a rezolvat. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning