![]() |
**Help** Bord Bmw e36
Cine ma ajuta si pe mine cu ceva sfaturi legate de un bord la un bmw e36.
Nu vreau sa schimb culoare gen(albastru sau alb),vreau decat k acel portocaliu sa fie mai ''strident'' este prea morocanos acuma....:D Sfaturi????:cry: |
Re: **Help** Bord Bmw e36
Quote:
|
Am schimbat toate becurile:sad:
Am vazut tot pe aici pe forum,un baiat a dat jos ceasurile si nush ce a ''racait'' cu surubelnita:D:Dsi se vede mai aprins:!: |
Eu am pus becuri de putere mai mare . Ele de fabrica sunt de 3w parca, si acum am de 5w. Se vede destul de strident !
Voie buna ! |
Nu de prosti au pus becurile alea mai slabe cei de la BMW... Pune-ti becuri mai puternice si te vor sparge in ochi noaptea la drum lung...
|
O reglezi din intensitate cand pleci la drum lung:D
|
corect si asta...
Mi-a scapat acest mic amanunt dar in cazul tau ma gandeam ca ai becurile prea slabe pt ca nu le-ai reglat intensitatea :D |
Da ce nu stiu este daca din acele becuri de vin pe planse se duce lumina si la ace???
Merge oare sa faci acele alta culoare???:sad::sad: |
In bord ai trei becuri, lumina lor e dusa printr-un plastic transparent la tot ce se vede, inclusiv acele. Daca vrei sa schimbi culoarea acelor trebuie sa dezlipesti "cadranul" de pe plasticul ala transparent si sa cureti cu acetona zona din jurul gaurilor pe unde intra acele. Sunt niste cercuri portocalii, daca dai cu acetona se curata vopseaua aia portocalie si ramane transparent, apoi poti sa colorezi cu ce culoare vrei tu cercurile alea. Ai grija cu acetona ca poti strica partea cu gradatiile.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
LOL :D
Alea sunt ceasurile de la M-ul din semnatura ? :lol: |
Quote:
|