![]() |
Galerie (poze&filme)
3 Attachment(s)
aici o sa punem toate filmele si pozele cu si despre road runners...asa ca sa incepem...eu si scooter...au iesit cam aiurea filmele ca era mult prea ud
|
offf... bine-i la timisoara , congratz , sunt super filmele... ;)
|
:lol: ca sa vezi ce fac copii ... :twisted: :twisted:
|
sa fii vazut ce au facut copii aseara :wink: :censored:
|
super cioli, deci astea erau filmele unde iesea fumul fara foc :) un sfat pt viitor, luati putina viteza inainte de atrage frana de mana, s-ar putea sa fie mai spectaculos si sa te calce si pe tine cioli :twisted:
|
Re:
Quote:
daca tu ai ajuns sa imi zici mie cum sa ma dau cu frana de mana...sa mor daca mai dau de carnet... :cry: |
M-am dat si azi cu masina si merge tare rau, trebuie sa pun la punct motorul :cry: Sper sa avem mai multe filme in curand :twisted:
|
1 Attachment(s)
some pictures...
|
2 Attachment(s)
niste filme cu masina lui scooter,scuzati coloana sonora,cameraman tampit :roll:
|
Vad ca a downloadat ceva lume filmele, ce parere aveti, cam modeste, nu :?: Oricum sper sa vand masina cu pricina si sa imi iau ceva cu tractiune spate ( ursuletz, alte variante nush ) si atunci vor fi flime mai spectaculoase (sper) :twisted:
|
8 Attachment(s)
Hai sa postez si eu aici :)
Am fost eu cu PaulH si cu Dan (Vipi) in afara orasului (Oradea) catre un sat pe nume Cetariu , aici se tin etapele de VTM ale ACR-ului , e o urcare excelenta cu serpentine .. e perfect totul 8) ... atasez niste poze si cateva filmulete scurte.... |
2 Attachment(s)
3 filmuletze scurte ....
|
1 Attachment(s)
...
|
ehheehhe, uite ce fac copii nesupravegheatzi :)
fain traseuu' , da nu putem sa ii mobilizam pastia sa merem si noi pacolo , ca is niste mosi ... :? |
mai ovi mai, deastea faci tu? foarte bine :D luni sa ne arati ce ai invatat :P oricum e fain ce ati facut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning