![]() |
Insonorizare
Inainte de a monta ceva sistem component vreau sa insonorizez usile fata (deocamdata). Masina e un Astra G, cam de cata folie am nevoie si care ar fi mai potrivita?
|
Re: Insonorizare
Quote:
|
Multumesc pentru sfaturi, eu ma gandeam la STP Gold Pack dar se pare ca rezolv si cu ceva mai ieftin :D.
PS: Acum astept componentele de la tine :rolleyes2 |
Quote:
La ce produs te referi atunci cand spui ca se pare ca vei rezolva si cu ceva mai ieftin? Recomandarea mea este de Silent Coat - 20 foi (2mp) pentru ambele portiere plus Silent Coat Sound Absorber 15mm pentru spatiile dintre capitonajul fetei de usa si prima structura de tabla a portierei. |
Deja am dat comanda la STP Silver Pack
|
Quote:
|
Am incercat si eu mai multe variante si dintre toate a fost cel mai bun STP Silver bulk solution, pe care il am si la momentul de fata pe masina ...
|
Quote:
La ce pret ai achizitionat? |
STP Silver Bulk Solution
Aici imi puneam si eu banii. Cred ca e materialul cu cel mai bun raport pret/rezultat/usurinta aplicare. Daca ai nevoie de chestii specifice mai ai variante, dar ca material de uz general... Numai bun. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Spor la treaba! |
Din cate am vazut pe magazine online e pe la 450 pachetul, eu l-am gasit la cineva in Iasi care face lichidare, nu-i mai merge afacerea bn.....
|
Un material foarte bun. Am folosit si eu in diverse aplicatii. Ieftin si bun. Cam toate sunt la fel. Important e felul in care se aplica.
Spor la treaba! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning