![]() |
new e30
salutare! saptamana asta mi-am implinit un vis..un e30 ( de fapt 2 buc)! unul este inmatriculat (sedan) si unul neimatriculat(coupe)! amandoua au pe ele m20b20! planuri pe acest an: recarosare si achizitionare de piese! vreau sa i pun un motor mai puternic cu posibilitatea ulterioara de a monta o turbina in viitorul indepartat! eu ma gandeam la m50b25 sau m50b28! ma poate cineva cu sfaturi care ar fi mai bun? sau daca are altcineva alta sugestie..! multumesc anticipat! o sa revin cu poze cat de repede posibil
|
Re: new e30
asteptam pozele :) baftaa
|
M50b25 e OK, dar daca-i faci rost de interne de M52b28 ca sa-ti faci M50b28 e mai bine; depinde doar de cati bani vrei sa cheltuiesti pt. motor.
Poti sa-ti cauti si un M52b28 cu compresia buna care sa traga foarte bine, dar blocul de nikasil folosit la motoarele M52 nu e recomandat la turbo. |
7 Attachment(s)
cateva poze cu coupeu-l ! inca la sedan nu am ajuns sa il pozez pt. ca i inafara localitatii! sper sa placa ochiului! masina dupa cum se vede la numere este adusa in tara in 2003 de atunci a stat intr-o curte! nu are rugina mai deloc! 144 de mii km reali!
|
arata bine,poate sa iese treaba buna din el.
|
Arata foarte bine ... Bafta cu ea !
|
Quote:
|
Frumos! :D
|
Bafta incaodata si din partea mea.
Intradevar confirm k si martor e in stare superba caroseria, si partea de motor iara, nici nu imi vine sa cred ca exista chear asa urs pastrat in Bistrita. O stat numai mult in Barlog ascuns. :lol: |
6 Attachment(s)
pretul din motive personale..nu il spun dar ce pot sa spun e ca a fost pe bani foarte putini! am facut ieri niste calcule financiare asa ca anul acesta o sa ramana cu motorul lui! planuri pe acest an..sa il trec pe mine si sa fac recarosarea revizie complecta a mecanici( cum a stat atata timp...cam tot ce este cauciuc s-a deteriorat) discuri , placute, o suspensie sport pt ca e prea sus, un chip si reconditionarea jantelor! jantele(FONDMETAL 4000 7j et28) deja le-am dat jos , urmeaza sablarea, indreptat...si vopsirea ! o sa pun niste poze cu incaltarile provizorii! atasesz si niste poze cum as vrea sa arate jantele la sfarsit!
|
ma poate ajuta cineva ?am asa :una bucata e30 sedan inmatriculat ro 2.3 in acte, 2.0 pe masina ( motorul de 2.0 nu este trecut in acte dar am proiectul si factura cum s-a montat) masina intre timp s-a radiat la cerere motorul de 2.3 a fost dus la fier vechi de fostul proprietar! si una bucata e30 coupe 2.0 neinmatriculat ( pe care l-am prezentat mai sus) ! Intrebarea mea este oare o scot la capat cu recarosarea sau sa ma apuc sa caut alt e30 inmatriculat?, stie cineva cum se procedeaza in cazul acesta? primesc ajutor si gratis si contracost:)
|
Quote:
|
merge o caroserie cu alta !
Iti trebuie :- serii caroserie si actele acesteia cu datoriile fiscale la zi -Daca nu mai ai motoru faci o cere precum ca motorul nu mai era functional (te interesezi pe loc acolo la RAR) -factura de la un service precum ca recarosarea a fost facuta la ei -platirea taxei de 800 ron la RAR Spor la treaba cu recarosarea!! Mult nu e dar daca nu te descurci, cu o relatie ar fi si mai bine:) |
eu zic sa te documentezi daca mai poti reinmatricula masina radiata. in functie de asta iti cauti sau nu alta caroserie inmatriculata.
|
pai daca nu ai caroseria de romania pe numele tau la financiar nu poti inainta la Politie,deci cu o caroserie radiata nu ai ce face ! Eu nu am fost putin atent ! scuze!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning