![]() |
As dori niste pareri inainte de achizitie. Multumesc !
Salut baieti. Mi s-a pus si mie pata pe un model de la renault pe care as dori sa mi-l achizitionez. Este vorba despre Renault Megane II Hatchback , 1.5 DCI 86CP :???:
Am deschis acest topic, pentru a primi pareri de la posesorii acestui model. As dori sa vad atat avantajele acestui model :-), cat si dezavantajele:sad: Am auzit despre consum ca e redus tare? Cat de redus? Piesele cum sunt, scumpe? Astept raspunsurile voastre. Multumesc foarte mult ! :lol: |
Re: Vreau niste pareri,va rog. Multumesc !!
Quote:
Eu iti raspund. Consuma ok dar trebuie sa ai invedere nr de km interventii la injectie, Clar inainte sa o iei purjeaza filtrul de combustibil si verifica daca ai pilitura. Vezi sub bancheta din spate daca sa umblat la pompa de joasa imediat se observa motorina prelinsa nu multi reusesc sa etanseze calumea capacul de la pompa de joasa presiune. Consum 6 in oras si 4.5 in afara cam asa lua al meu. Si obligatoriu un test de injectoare. Piesele nu sunt scumpe trebuie sa sti de unde le iei. Boala lor -brat antirasturnare - tampon hidroelastic - pompa apa (imediat vezi daca supureaza) - injectoare - se dezamorseaza fara sa-ti dai seama de unde e prob. se rez cu supapa de unic sens pe retur. - lista poate continua..... In concluzie masina perfecta pt criza ca citroenul c3 si c4(hdi) arata ca dracu.... nu merg modificate si nu gasesti nici macar unde e filtru de aer la ele .... |
Quote:
|
Spor la cumparaturi :P.
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: As dori niste pareri inainte de achizitie. Multumesc !
Intretinerea si pretul pieselor e cam la fel daca e sa comparam Megane, Golf V si Astra, sa zicem, cu motorizari diesel cam cu aceeasi putere.
Daca a fost intretinuta prost, oricare dintre ele e o troaca, la fel cum oricare dintre ele te tine 5-600.000 km fara probleme daca a fost ingrijita cum trebuie, dar mitul masinilor nemtesti nu ne paraseste, ar trebui sa punem TDI pe drapel in loc de stema. |
Re: As dori niste pareri inainte de achizitie. Multumesc !
Nu gasesti Megane sa tina un numar de km la fel de mare ca un motor tdi . Dci e renumit pt numeroasele probleme la injectie. Problema se pune in felul urmator. Impozit asigurare la 1.9 sunt mai mari decat la 1.5 . Consumul e rezonabil la ambele dar fiabilitatea nu este punctul forte la RENAULT am avut 2 si benzina si diesel. Cei cu benzina pot afirma ca schimba la un numar mic de km bobine, fulii defazoare,pivot,bucse etc. etc. La vw nu gasesti probleme de genul asta acum eu am un seat leon 1.8t 180cp si am schimbat decat termostatul care apropo a costat 30ron. Mai mult a fost antigelul.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2026 4Tuning