Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Suspensii mai rigide (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/30274-suspensii-rigide.html)

jan_janel 03-01-07 23:29

Suspensii mai rigide

Salut, poate cineva sa-mi spuna daca pot sa intaresc suspensia la otcitu' meu fiindca am de gand sa micsorez garda si nu vreau sa-mi atinga rotile in special cele pe spate ca as vrea sa le pun flanse sa le scot mai in afara

Laure2fast 04-01-07 08:37

Re: Suspensii mai rigide

Quote:

Originally Posted by jan_janel (Post 683882)
Salut, poate cineva sa-mi spuna daca pot sa intaresc suspensia la otcitu' meu fiindca am de gand sa micsorez garda si nu vreau sa-mi atinga rotile in special cele pe spate ca as vrea sa le pun flanse sa le scot mai in afara

pe fata poti sa pui cate 2 telescoape pe roata si lasata un dinte din bara de torsiune..iar pe spate bari de torsiune de oltcit papuc..si telescop intarit..

jan_janel 04-01-07 13:16

ai idee ce fel de telescoape mai tari merg pe spate(ce natie de masina)

Laure2fast 04-01-07 19:34

Quote:

Originally Posted by jan_janel (Post 684492)
ai idee ce fel de telescoape mai tari merg pe spate(ce natie de masina)

cele de oltcit intarite merg

jan_janel 04-01-07 20:34

dar... cum se intaresc telescoapele la oltena:?:

Laure2fast 05-01-07 09:02

Quote:

Originally Posted by jan_janel (Post 685003)
dar... cum se intaresc telescoapele la oltena:?:

sa iti zic cum stiu eu..se da o gaura cu un shpiral langa bucsa..se inchide-deschide telescopu pana iese tot uleiul din el..apoi pe pozitia inchis se baga ulei de cutie de viteze..si se baga un surub in gaura facuta..se sudeaza in juru surubului bine sa nu curga ulei..si cam asta e.. ;)

vali-tgm 05-01-07 18:39

se cunosc si cazuri in care acestea au cedat si s-au produs catastrofe. deci trebuie gandita f bine faza.

OltcitPower 05-01-07 19:09

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 686426)
se cunosc si cazuri in care acestea au cedat si s-au produs catastrofe. deci trebuie gandita f bine faza.

spune un asemenea caz la Oltcit.
eu unul din fericire nu stiu de nici unul.

vali-tgm 05-01-07 20:16

ma refeream la tehnica folosita pt intarirea amortizorului. nu neaparat pe oltcit. ci amortizoare intarite in general.

bogdanlascu 05-01-07 21:19

Quote:

Originally Posted by jan_janel (Post 683882)

nu cred sa ai nevoie de amortizoare mai tari pune amortizoare noi de oltcit dar daca totusi o sa alergi cu masina pe serpentine poti pune amortizoare de peugeot 205 si cele mai rigide de 205gti si se modifica doar bucsa de sus
iar pe spate este suficient bare de cs si amortizoare bune

jan_janel 06-01-07 00:39

si eu ca nestiutoru' ;de la ce vine "cs"-ul?

OltcitPower 06-01-07 01:22

Oltcit CS, sau prescurtarea folosita de oltcitisti CS = Oltcit Papuc (asa i s-o dat numele din fabrica)

jan_janel 06-01-07 22:43

alta nedumerire de-a lu' eu ....gaborii n-au zis nimic de jante de 14'...15' pe oltena k nu prea scrie in certificat ?

.....ms pt info ..:D ..

e_Max 09-01-07 01:04

Quote:

Originally Posted by jan_janel (Post 687924)
alta nedumerire de-a lu' eu ....gaborii n-au zis nimic de jante de 14'...15' pe oltena k nu prea scrie in certificat ?

.....ms pt info ..:D ..

pai binentzeles ca or sa zica dar te duci frumos la RAR si vezi poate tzi le omologheaza daca nu mergi asa acu ele cum fac si restu

jan_janel 12-01-07 21:26

RAR-ul nu prea e de acord dar......mai vedem

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning