![]() |
schimb peugeot 406 hdi 2002 cu bmw e 30 m3?....
se merita la schimb peugeot 406 hdi 2002 cu bmw e 30 m3?....vreau cateva opinii......multzumesc anticipat.
|
Re: sfaturi...
Tu stii cel mai bine raspunsul la intrebarea asta. Iti permiti sa intretii un M vechi ? Consum, Reparatii , piese? Ca valoare in bani sunt foarte apropiate.
|
da....imi permit sa-l intretzin...mashina din cate am vazut arata foarte bine pt varsta ei....e in stare exceptzionala ash putea spune.....100% originala
|
Quote:
Daca nu a venit M3 atunci ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca e inscrisa si in stare buna, as da si un bmw de generatie noua la schimb. Cred ca nu e intreg la cap ala care accepta schimbul si tu daca mai stai pe ganduri. Imagineaza-ti ca dai o masina banala, care nu se evidentiaza cu nimic de restul, pe una care s-a realizat in serie limitata si e si foarte potenta pe deasupra. Asa noroc mai rar, pastreaza bine sursa daca te razgandesti, ca sar altii la combinatie
|
Quote:
e ca shi luata.....se fac actele zilele astea...fac poze ca sa va DATZI SHI VOI CU PAREREA DACA S-A MERITAT SAU NU |
daca e ca ala din poza.. dap..e bun ;)
ar fi un lucru bun daca ai mai avea o alta masina in afara de m3 ( adik daca ai 2 acuma..e bine)..ca sa poti sa circuli cu ea cat intretii m3-ul..si aici ma refer la eventuale reparatii necesare;)..sau verificari macar bafta..si arata-ne ce ti-ai luat! |
Re: schimb peugeot 406 hdi 2002 cu bmw e 30 m3?....
3 Attachment(s)
poze...o sa fack altele shi cu int. shi motor
|
F. tare...doar ca nu are numere de ro..ce faci cu ea asa?
|
Quote:
nu vezi ca omul e din malaga.... fff tare masina sa o stapanesti sanatos! |
dak masina e curata si nu are probleme
este super tare combinatia! :X Felicitari! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning