![]() |
Vand Nissan 200SX S13 + acte RO
10 Attachment(s)
Vand Nissan 200SX 1.8 Turbo 16v + toate actele necesare pentru recarosare!
Motorul trage foarte ok, ambreajul prinde bine, intra precis in viteza. Anul fabricatiei: 1990 Interior impecabil,volan reglabil pe inaltime, Geamuri si oglinzi electrice, Jante: Azev A pe 16" cu gume de iarna + 5 jante originale Nissan de aluminiu pe 15" Masina a fost complet revopsita in august 2011, nu are nici o modificare. Totul este stock si functioneaza perfect. Am toate actele masinii, atat cele de provenienta germania cat si cele de romania pentru recarosare. Pret: 2200 Euro sau 1800 Euro fara acte Ro Contact: PM sau Telefon: 0743752010 Norbert Poze: |
Re: Vand Nissan 200SX S13 + acte RO
Chiar mi-era dor de ea ... pacat c-o vinzi, hai sa facem schimb de jante :D mi le vreau alea de la tine inapoi si eu iti dau Borbet-urile :))
|
Nu fac schimb de jante. :-P Nu imi plac borbet-urile alea cum stau pe Nissan :-)
|
Ei ei :)) ... nu-mi face antireclama :)) acuma vroiam sa ti-o laud :D
|
Salut , se poate face recarosare la aceasta masina , eu am citit ca trebuie sa fie euro 3 ca sa se poata face. trebuie facuta neaparat caroseria? momentan sunt in cautare de informatii despre acest model de masina deoarece imi place . :D
|
Quote:
|
S-a vandut! Se poate inchide topicul. Multumesc
|
cine a cumparato?
|
Quote: