![]() |
VW Polo 9N3
7 Attachment(s)
Hai salut!
Ma cheama Radu, pt prieteni Bigu... Primul meu ciocan a fost Dacia SupeRNova BV66RAR cu care am reusit un loc 3 la o liniutza in ungurime si un loc 2 la EMMA. Al doilea si actualul ciocan este un polo de 1.4 benzinar cu 80 de ponei. Ce vreau sa fac cu el...4 me 2 know and u 2 find out :) |
Re: VW Polo 9N3
E misto baiatu'....da cat baga ? si...de ce e neagra ? merge cu intuneroni ?
|
5 Attachment(s)
GTI style :P
|
baiatu'......doua cuvinte tari................BEAUTIFUL MANCATIAS
|
=)) ms mult mah, da ma oftic , la u e mai mishto
|
bah......faza de acolo a fost la gluma(sper ca si tu zici la gluma)........arata super piesa.....sa o/il stapanesti sanatos
|
ce stikere ti-ai tras mei...;)
|
8 Attachment(s)
--> stok:
-culoare : negru perla, interior gri deschis -trapa actionata electric cam atat ... --> modificari: exterioare: -eliminare model+cilindree de pe hayon -clante cromate din aluminiu -folie fata+spate LLumar -eacuare sport fata->spate -antena radio dim. redusa ,cromata . interioare: -schimbat hu original -neoane rosii la picioare muzica: - Hu Alpine - Dif componente stock fata+spate amplificate cu hu:sad: - Acumulator deepcycle Optima Yellowtop - cablu alimentare AWG 0 Dietz - borne Stinger - siguranta pe fir de 150A - 2 x Kicker S10L5 - incinta special facuta pt a fi folosita de cateva ori pe an din MDF de 18mm - volmetru analogic + swich racing - amplif Hifonics Brutus D-class mono 1500W o sa mai atasez poze. |
3 Attachment(s)
locul 1 la db drag street A 142.2 db
|
:peace: :joy: :clap: :headfones :joy:
|
1 Attachment(s)
locul 2 db drag 21 aprilie cluj..aeroportul international
|
1 Attachment(s)
.............. VW Polo .............. ;)
|
este o surpriza fffff mare si placuta! Merci mult, acum poza e pusa ca wallpaper! ms inca o data
|
1 Attachment(s)
inca una la WSTE 2 cat. Little Bass loc1
|
locu 1 azi la cluj dbdrag etapa3.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning