![]() |
Ajutor achizitionare compacta
Varul meu cauta sa-si achizitioneze o a doua masina , si s-a orientat spre Audi A4 2.5 TDI quattro , BMW 320d , Mercedes C270 CDI...modele 2002-2004 , cam in 18000 de euro,bineinteles isi doreste ca oricine altcineva cat mai dotata si cu cat mai putini km.
Ma gandeam ca nu ar strica o parere din partea voastra |
Re: Ajutor achizitionare compacta
Pai depinde daca vrea tractiune integrala sau tractiune spate. Audi-ul are 163 cai, Mercedes-ul 170 si Bmw-ul 150. La interioare Audi e lider incontestabil+ quattro. Mertzul are avantajul puterii mai mari. De bmw nush ce sa zic , nu prea vad avantaje la el :) .... Dotarile vor fi similare la toate.. dar zic ca in banii astia se pot alege modele full options.
Personal as alege Audi .. pt Quattro , interior si motorul care nu e de lepadat . |
masinile astea nu sunt clasa compacta.. in primul rand..
si eu zic sa mearga pe audi sau bmw (in banii astia) k sa gaseasca ok.. sigur k mertanul are avantajul puterii..dar nu sunt sigur in ce bani se vinde un mertz din 2002-2004..parca nu prea le vinde lumea...sau asa am vazut eu.. audi si bmw sigur gaseste modelul acesta .. sunt o groaza pe strazi 320 d si 2.5tdi quattro.. dar mertz.. mai greu parca.. |
dintre alea de mai sus audiul...quattro, motor dovedit k fiind fiabil ;)
dar cea mai buna ramane masina noua...la banii astia isi ia o skoda octavia 2.0 diesel 140cp cu destule optionale, si macar sta linistit k fundul lui sta primu pe scaunu ala si k nu a forjat-o vreun nebun inainte :evil: |
Limuzina compacta , n-am zis bine?
BTW , a gasit un Audi A4 2003 2.5 TDI quattro (mentionez ca eu stiu ca are 180 CP si nu 163) argintiu cu piele neagra , si f bine dotat cu 105.000 km arata bine masina e ok ... da nu prea ii place culoarea si mie cel putin mi se par cam mult km , adik eu nu as lua un diesel cu mai mult de 60-70 de mii si a mai gasit un seria 3 din 2004 albastru , dar chel cu 100.000 in bord.... Urmeaza sa mearga si la ct sa vada ce gaseste si pe acolo si revin cu detalii , astept pareri pana atunci |
Quote:
|
http://www.***********/vs2cautaauto.p...++Cauta+%21+++
Audi a4 2.5 TDI...si are 180 cp dupa cum spuneam.... Azi a plecat la CT sa vada un C din 2003 87.000 km , piele xenon trapa ..... multe optionale , varianta Avantgarde culoare negru diamant. PS : Rulajul masinii nu se reduce doar la motor... |
;) BMW 320d;)
|
va rog veniti cu argumente, bmw 320d dc?
|
ce te astepti de la el... e fan bmw, astia sunt ca taurii vad numai o culaore in fata ochilor :shock:
|
E incantat de C klasse , cel mai probabil va ramane sa il ia pe asta
|
Pana la urma sa aleaga ce ii place lui cel mai mult si majina care i se potriveste.Dak are peste 30 ani mere audi si mert.Dak e mai tinerel merge bmw.K se intampla sa se coboare unu la 20 si ceva de ani din mert si toti spun k i-a luat majina lui taicasu sa se plimbe.Eu unu as lua mert k e cel mai bine dotat dintre toate si isi pastreaza cel mai bine valoarea in timp la revanzare ,si calitate si altele.
|
Am achizitionat un C 270 din Germania cu 50 000 km FULL!! ce zici?? si la 16 mii fara tva! parerea mea mertul tot mert ramane :P bafta
|
LoL , topicul nu mai e de actualitate de cam un an :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning