![]() |
Cumpar Lamborghini 1:24, 1/18
L-am cautat multe luni la rand in diverse magazine,nu l-am gasit,incerc si aici poate ma ajuta cineva.
Sunt interesat DOAR de un Lambo Murcielago LP 670-4 SV de la Bburago STAR Collezione pe VERDE sau GALBEN (ORANGE). Aceasta varianta are si un stingator rosu in partea dreapta.Poate poate are cineva... |
Re: Cumpar Lamborghini 1:24 Bburago
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut,ti-am lasat aseara un pm,nu mi-ai raspuns.
|
1 Attachment(s)
Lamborghini Murcielago Bburago Italy 1:24 (nu este varianta SV) - 39 lei cu transport inclus.
|
Quote:
|
Salut,
Doar o simpla recomandare: Lambo Murcielago LP 670-4 SV de la MOTORMAX sau MONDO MOTORS este mult peste Bburago. Arunca o privire la magazinele NORIEL. |
Quote:
Salut, Am gasit varianta de la motormax si nu are extinctorul rosu pe care il doresc eu la model.Sau daca il are in nici un caz nu e rosu pt ca nu se vede nimic in acel loc(prin ambalaj).Varianta de la mondo nu am vazuto. Deci caut in continuare. |
Quote:
Adaug si Lamborghini SESTO ELEMENTO si Gallardo Superlaggera (acesta din urma doar pe verde) ambele scara 1:24.Le vedeti prin magazine dati-mi de stire si ne intelegem cu pretul total. La scara 1:18 ma intereseaza lambo aventador pe galben si/sau alb. |
re: Cumpar Lamborghini 1:24, 1/18
Nu mai sunt interesat de Gallardo Superlaggera verde 1;24 Bburago (cel putin deocamdata).
Celelalte raman valabile pana le achizitionez. Pt aproximativ o saptamana-timp in care poate primesc oferte aici,si daca nu ma hotarasc ce model sa achizitionez de la un magazin online sunt interesat de urmatoarele modele 1:18: LAMBORGHINI MURCIELAGO 2001 (Verde) - Autoart LAMBORGHINI GALLARDO LP560-4 (Albastru inchis) - Autoart LAMBORGHINI COUNTACH LP500S (nu conteaza culoarea) - Kyosho Lamborghini Murcielago LP670-4 SV (orange) - Norev Pt posibilii interesati sunt dispus la discutii cu oferte realiste de ambele parti. |
Re: Cumpar Lamborghini 1:24, 1/18
Inca valabil....multi fani Lambo pe aici,nimeni nu renunta la ele :sad:
|
Re: Cumpar Lamborghini 1:24, 1/18
Se poate inchide aici...multumesc.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2025 4Tuning