![]() |
Faruri Audi A4 B5 Facelift
3 Attachment(s)
*Faruri facelift, cu lupe faza scurta, noi, cu garantie.
*Se potrivesc pe A4 modelul '95-'01 (la cele pana in '99 trebuie facute mici modificari). *Farurile arata exact precum in pozele atasate. *Pret: 570 ron. 0762 608 345. |
Re: Faruri Audi A4 B5 Facelift
Ce producator sunt? Poze reale cu ele? Fata spate eventual...
|
Farurile sunt KLOKKERHOLM.
Momentan nu am pe stoc, deci nu pot prezenta poze reale. Farurile se comanda pe baza unui avans de aprox. 10% din valoarea totala. |
Am uitat sa intreb... 570 bucata sau perechea? Si care sunt modificarile minime pt a fi montate pe o masina din 95?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pt Nonfacelift, trebuie urmatoarele: -modificarea interiorului aripilor (partea care sustine semnalizarile la farurile NFL trebuie taiata, e o portiune de 4-5 cm) -modificarea mufelor care intra in faruri (la NFL e o mufa rotunda, la FL e mufa dreptunghiulara). Aici, se pot cumpara din dezmembrari de pe o masina FL, atat mufele becurilor H7 cat si mufele semnalizatoarelor (am atasat o poza cu mufele necesare) sau cu ajutorul unui electrician, se pot modifica cu ajutorul unor ,,picioruse'' (nu intru in detalii fiindca nu ma pricep) -dupa aceste 2 pasuri, mai trebuie montate farurile in locul creat, in cele 4 puncte de sustinere si montarea becurilor H7. Acestea sunt toate modificarile necesare adaptarii farurilor. Farurile nu au motorase de reglaj pe inaltime (nu se pot adapta de pe farurile NFL). |
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning