![]() |
Ren5 info
Buna ziua, as vrea sa stiu daca este cineva care sa ma poata ajuta cu niste informatii despre un reno 5 cu motor williams , cel de la care il iau zice ca are 160 de cai, cam mult cred, astept pareri despre masina, fiabilitate , consum, costuri intretinere. mersi
|
Re: Ren5 info
Nu exista versiune originala de Renault 5 cu motor Williams.
Mai mult ca sigur ca este un motor montat ulterior,provenind de la vreun Clio sau vreun R19.Din cate stiu,exista motor Williams de 1.8 si 136 de cai sau 2.0 si 150 de cai,nicidecum 160cp.Daca gresesc,va rog sa ma corectati. Si inca un lucru,daca e albastru si are numere de Braila,mai bine iti iei gandul. Sau mai bine iti iei un R5 GT Turbo si fericirea e mai mare. |
Eu zic sa`l ascultzi bine pe Dragosh...ca stie el ce zice.... :D
|
Daca te intereseaza au baietii din bucuresti un clio williams de vanzare, cu motor de 1,8 pe masina + inca un motor de 2.0 pt piese. Masina e cu acte de Franta.
Daca vrei mai multe detalii iti dau pe pm nr persoanei respective. |
Va multumesc pentru amabilitatea de a raspunde, dar ulterior am aflat ca masina avea un motor care nici macar nu era trecut in cartea de identitate si nici macar omologat.
|
ghinion:(.....
|
Quote:
|
Nu am vazut masina , am vorbit la telefon cu propietarul, dar am renuntat la ideea de a o cumpara deoarece era prea dubioasa, atat masina cat si propietarul.
Inca o data multumesc pentru timpul si amabilitatea acordata. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning