![]() |
Renault Megane 1-Facelift-1.9dCI-break
Sa vedem
Renault Megane 1-Facelift-1.9dCI-break An fab:2003 Motor stock: 1.9dCI - 75Kw la 4000 rpm Km reali: 320 000 Dotari: -AC, - ABS, - Airbaguri, - Proiectoare, - Geamuri fata electrice,etc. Modificari: - vopsit capota, cupola, portbagaj negru mat. - Cd-Player Alpine CDE 9846R - difuzoare Alpine SXE-1325S - fata si Alpine SXE-1025S - spate - cam atat (: Pe viitor: - mamaaa, sunt multeee - ansamblarea ei[pt ca o sa vedeti mai jos, masina a suferit un mic accident si momentan se afla in etapa 3] - modificare faruri[gen angel eyes, ceva cu lupa][am primit un pont] :d - jante aluminiu R16" incaltate cu 195/50/16 - vara - jante tabla R15" incaltate cu 185/60/15 - iarna - interior tapitat - am eu o poza cam cum as vrea sa arate. - modificat bara fata - schimbat grile capota - pleaope - astept pareri - subwoofer si o statie - ceva micut 300-400W |
Renault Megane 1-Facelift-1.9dCI-break
9 Attachment(s)
Etapa 1:
Attachment 2312822 Attachment 2312823 Etapa 2: Attachment 2312825 Attachment 2312826 Attachment 2312827 Etapa 3 si cea actuala ): Attachment 2312816 Attachment 2312817 Attachment 2312818 Attachment 2312819 in curant poze cu ea ansamblata .... |
Re: Renault Megane 1-Facelift-1.9dCI-break
1 Attachment(s)
Salut. Ca sfat, pe viitor, iti recomand niste jante pe 16, las-o jos, o folie si eventual scoate-i inscriptiile. Eu zic ca va fi de efect. Postez o poza cu Laguna mea.E ok daca nu iti place, eu vreau doar sa iti dau o idee.Bafta in continuare :D.
P.S. scuze, nu am vazut decat tarziu ca ai scos deja inscriptiile de pe hayon. |
Capota e pe negru mat,restu negru lucios? cum asa ?Cred ca daca vopseai doar plafonu,arata mai okay.Asa da efect de "masina lovita,piese schimbate"La unele masini arata bine treaba asta,ma gandeam sa-mi fac si eu asa,dar nu prea m-am impacat cu imaginea.Semnele de pe haion le-ai dat jos cu usurinta ? Chit,ceva?Stopuri cu folie rosie/neagra peste,plafonu negru,eventual niste faruri mai speciale,si e bine asa....si faina masina,mureseanule :D
|
Nu e negru mat, e la fel ca restul masinii. Stopurile sunt in combinatie de rosu si fumuriu in partea de sus.Emblemele le scot numai sa vina caldura. Scuze pt offtopic.
|
Nu vorbeam de masina ta,ci de masina celui care a facut acest topic :D scuze.
|
Quote:
cat despre faruri si stopuri, momentan sunt cele stock, fara folie rosie/neagra fara nimic.. voi incerca sa fac ceva cu farurile cum am scris si mai sus ... si, nu's muresean doar un pic iesean :d numai bine! |
Frumos tare meganeul tau ! Hai repara-l si facem treaba :D Bft!
|
5 Attachment(s)
|
asteptam caldura, sa-l reparam :):):)
|
repara-l repara-l ca e pacat de el!
Bafta! |
Da unde il tii sechestrat :lol::lol: ?
|
salut, ai mai facut ceva?...nu-s multi cu break-uri "personalizate"...
|
deocamdata proiectul stagneaza ...
|
eh, o sa-l continui tu :D
am o intrebare, cum se aud difurile din spate?...vreau sa le schimb, degeaba sunt puse, se aud ca naiba si mi-am nenorocit unu'...paraie rau :)) am pus pe fata de 16 sau 17 si pe spate vreau sa incerc de 13, poate pot modifica ceva...sau sa-mi iau unele de 10 mai puternice, nu neaparat de bass...doar sa nu-mi distortioneze... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning