![]() |
LA MULTI ANI ZOLIAT
La multi ani, VALI !!!!! ITI UREZ TOT CEEA CE ITI DORESTI TU !!! :)
Sa ne traiesti !!! ps: Sper ca nu se supara lumea ca am facut Global Topicul... dar este o ocazie speciala.. pentru unul din taticii acestui forum... L-am facut eu Sticky... a cam trecut momentul si sunt prea multe Announcement...nu ma injurati...Bogdan_16v |
La multi ani Vali!! Tot ce-ti doresti!!
|
La Multi Ani si tot ce iti doresti!!!
Continuarea pe PM :D |
nu te cunosc personal , dar daca este ziua ta iti urez un LA MULTI ANI si la mai multe poze reusite!
nu de alta dar am vazut ca mai peste tot tu meri si faci poze! LA MULTI ANI |
LA MULTI ANI
Fie ca tot ce iti doresti sa se realizeze,sa ai parte numai de fericire in viata!!! :peace: |
LA MULTI ANI! :D
|
La multi ani Vali, sa fii fericit si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Sa imbatranesti cat mai greu si sa ne fii alaturi multi ani de acum incolo! |
Vali, un sincer La Multi Ani, multa sanatate si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata! Sarbatori fericite, un an nou mai bun si sa dea Domnu in anul ce urmeaza sa ai, de fapt...noi toti sa avem parte de mai multe realizari !
De asemenea grupul Ghost Racing Team iti ureaza un calduros LA MULTI ANI!!! :wink: |
happy birthday vali
|
LA MULTI ANI SI TOT CE-TI DORESTI !!!
|
Frate ...vorbele-s de prisos! sa ai parte de ce n-ai avut pana acum, sa-ti de domnu sa nu poti duce si daca i-mi mai faci poze cand ma stramb data viitoare nu-ti mai spun :
LA MULTI ANI!!!!!! |
Sa fii sanatos, fericit si iubit, sa ai putere de munca si sa realizezi ceea ce iti propui!
LA MULTI ANI!! |
LA MULTI ANIIIII
La multi ani, VALI !!!!![/b] Si tot ce iti doresti tu (masnia) Desi nu te cunosc iti urez numai fericire la multiani
:lol: |
LA MULTI ANI !!!!!!! tati..... sanatate multi bani si fumei frumoase sa ai parte!!!!! :lol: :lol: :peace:
|
La multi ani Vali.. tot ce iti doresti si sa ne traiesti!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning