![]() |
cati bani iau pe ea la fier vechi ?
1 Attachment(s)
masina am radiat-o
este foarte buna la tabla nu are pe nicaieri rugina..si vreau sa o dau la fier vechi...sta degeaba in curte cutia pe ea e tipla...nu are pic de scurgere...e dupa o dacie pe injectie din 2004 e.....masina are poveste lunga...e un proiect nereusit de-al meu cu motor 1600 etc.. cativa dintre voi cred ca o stiti :!: |
Re: cati bani iau pe ea la fier vechi ?
daca o dezechipezi, o tai, si mai faci cateva siretlicuri poti lua ~ 1100 ron la fier vechi daca e sa o vinzi completa la careva ce se ocupa de fier o vinzi cu maxim 800 ron
|
daca o vinzi pe piese scoti mult din ea
|
daca e radiata nu poti sa o dai la rabla ? ca din ce stiu si acolo o radiaza :-?? nu tipati la mine, am intrebat doar :D
|
masina nu e pt rabla....
sub capota se mai afla doar motorul dar fara chiuloasa si cutia... la rabla trebuie COMPLETA |
te poti intelege cu ei.. le dai de un suc ceva acolo si aia e .. sau, faci rost de o chiuloasa bubuita un carburator le bagi in portbagaj si le arati acolo.. asa se practica.. rar duc masini in stare perfecta de functionare..
|
Quote:
nu vreau tichet pe ea... mai bine gasesc pe cineva care sa i-o dau...sa se bucure de ea ca e f buna la tabla...nu are rugina pe nicaieri nemaipomenita pt recarosare |
eu am specificat ca se poate da si acolo.
|
Daca e s-o vinzi cat ceri pe ea?
|
Quote:
|
:DSE POATE INCHIDE
MULTUMESC 4TUNING :D |
Cate km are o dacie 1300 fara motor si cutie?
|
Va invit sa incercati sa le salvati :) https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post5607072
|
masina nu mai e de mult ! e f vechi topicul
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning