![]() |
Nokia 6233 Black !! Okazie !!
Vand / Schimb Nokia 6233 Black.Este modelulu nou pe negru.Telefonul este dupa parerea mea cel mai bun la Calitate-Pret-Performanta !! Uita-ti performantele telefonului : http://gsmland.ro/viewSpec.php?modelId=209si este un telefon mai mult ca destept si are o tendinta de Nokia 8800
Telefonul este folosit 2 saptamani si prezinta garantie REALA de la orange si am si factura pentru o mai buna dovada.Telefonul se prezinta intr-o stare impecabil estetica si functionala (este codat orange),merge perfect si nu are nici o zgarietura !! Telefonul vine pachet complet iar accesoriile sunt sigilate pentru ca nu le folosesc.El vine si insotit de cardul de 64 si ofer bonus un card de 128 Mb Pret : 820 negociabil !! Accept si schimburi **PS:In curand poze cu telefonul** |
Re: Nokia 6233 Black !! Okazie !!
Up !! Telefonul are 4 min Vorbite pe el (lifetimer) si este impecabil la 2saptmanai folosite,si in astea tinute pe birou !!
|
Up !! :lol:
|
auzi de ce folosesti masina altuia la avatar?
|
Pentru ca e super adevarata masina.:D Si nici n-am avut cui sa-i cer acordu pentru a o pune la avatar si oricum o sa o schimb...:shock:
UP.Oferta valabila !! |
Up !! Oferta valabila !!
|
800 ron ...atat costa sigilat + garantie ;)...cum de il vinzi folosit la 820ron? oferta mea: 750ron
|
Up :shock:
|
Up !! 810 Negociabil !! Sau Schimburi cu diferite telefoane !!
|
3 Attachment(s)
Am pus si poze cu el.Sper ca se vede ca e ca nou telefonul.Si pentru ce-i ce nu citesc bine anuntul ii rog sa se uite mai sus si sa citeasca cu atentie sa vada ca isi merita orice banut.Sa nu maipomenesc de claritatea imaginilor,videoclipurilo(640x480) si de puterea sunetului stereo.
|
Up !! 800 Negociabil !!
|
ofer un 6230 si un 6111 la schimb.
ce zici... |
Dak sunt impecabile,dak ai acceosrii la ele(si ma itnereseaza si accesorii) si dak esti din bucuresti.Dak nu esti din bucuresti vorbim degeaba.:rolleyes2
Up !! Intrebati-va rieteni care au avut 6233 sa vedeti ce telefoane sunt astea,nu gluma.Si mai precizez inca o data ca preturl este usor negociabil !! Deci astept inntrebai si oferte !! |
Quote:
dar nu sunt din bucuresti. asa ca up pt un 6233 e chiar destept telefonul asta.... |
Mersi pentru ca gandesti pozitiv si sti despre ce tel vorbesti.Dak ai drum prin bucuresti imi zici,asta dak nu il dau.8)
Up !! 780 Ron !! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning