Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Difuzoare ( Coaxiale & Componente ) (https://forum.4tuning.ro/389-difuzoare-coaxiale-and-componente.html)
-   -   dif-uri pe 16.5 (https://forum.4tuning.ro/389-difuzoare-coaxiale-and-componente/3014-dif-uri-16-5-a.html)

micutz 20-12-04 23:07

dif-uri pe 16.5

Voi fii foarte scurt.Imi trebuie un sistem pe componente pe 16,5.Ca variante am DLS R6A , MacAudio Protector 2.26 si Hertz ESK165 , toate incadrandu-se in bugetul de 100 euro.Stie careva ceva concret despre ele?

VFFtuning 20-12-04 23:17

eu sincer as merge pe DLS..... hertz urile nu le cunosc
cu niste magnat uri nu ai incercat???

micutz 21-12-04 03:49

In Magnat nu am prea mare incredere.Ptr bugetul pe care il am eu,au niste dif-uri bunicele,dar fara prea multe pretentii.DLS-urile sunt intr-aevar niste dif-uri de exceptie,dar nu vreau sa aleg niste componente doar din motive subiective sau din auzite.asa ca astept pareri cat mai concrete.

VFFtuning 21-12-04 16:14

sincer eu am boxe magnat de 20 cm pe 3 cai 50w rms cu un raspuns in frecventa f bun 22-34000 Hz se aud foarte clar si le am de 7 ani si ceva
ti as recomanda magnat . oricum tu vrei componente ai incercat sa mergi sa le asculti sa vezi care iti plac? si depinde si cum vrei sa le legi: direct pe finalii cas-ului sau pe un amplificator

micutz 22-12-04 08:39

Nu sunt sigur ca am facut cea mai buna alegere , dar am ales MacAudio Protector 2.16. As fi vrut DLS-urile , dar trebuia s-astept cel putin 2 sapt , asa ca...
Ca si calitate arata binisor,finisate destul de frumos.Despre cum se aud nu pot sa spun deocamdata nimic , pentru ca tre sa ma ocup un pic de pregatirea usilor.

VFFtuning 22-12-04 19:25

ok!!! iti urez succes si sa fi multumit de calitatea sunetului :lol:
te astept cu pareri

dracula 23-12-04 13:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"micutz\"
Nu sunt sigur ca am facut cea mai buna alegere , dar am ales MacAudio Protector 2.16. As fi vrut DLS-urile , dar trebuia s-astept cel putin 2 sapt , asa ca...
Ca si calitate arata binisor,finisate destul de frumos.Despre cum se aud nu pot sa spun deocamdata nimic , pentru ca tre sa ma ocup un pic de pregatirea usilor.

na prea tarziu, am vrut sa zic ori DLS ori Hertz dar in nici un caz MacAudio.
Na sper ca totusi o sa fii multumit. sa ne informezi de rezultat.

ZooM-ZooM 23-12-04 22:03

Am si eu o intrebare...unde ai gasit MAC? mi-au zis de la Oma ca in vitan,la magazinu ala...care are produse de firma...da ciuciu...ca nu aveau.ma interesa un amplif...

micutz 24-12-04 23:39

Acu , ce sa mai zic...Le-am luat , ma spal cu ele pe cap :(
Si eu sper sa fiu multumit de rezultat , ca daca nu...
Mac-uri am gasit la OMAALARM , la Piata Presei Libere.

ZooM-ZooM 25-12-04 00:32

Mai sa fie...pe mine m-au trimis tocma in Vtan,adevarat ca acum 1 luna..poate au primit intre timp. :) asta e
Sarbatori fericite tuturor...ca e deja Craciunul
Bafta si sa ma aduca moshu parts 4 cars :))

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning