![]() |
dif-uri pe 16.5
Voi fii foarte scurt.Imi trebuie un sistem pe componente pe 16,5.Ca variante am DLS R6A , MacAudio Protector 2.26 si Hertz ESK165 , toate incadrandu-se in bugetul de 100 euro.Stie careva ceva concret despre ele?
|
eu sincer as merge pe DLS..... hertz urile nu le cunosc
cu niste magnat uri nu ai incercat??? |
In Magnat nu am prea mare incredere.Ptr bugetul pe care il am eu,au niste dif-uri bunicele,dar fara prea multe pretentii.DLS-urile sunt intr-aevar niste dif-uri de exceptie,dar nu vreau sa aleg niste componente doar din motive subiective sau din auzite.asa ca astept pareri cat mai concrete.
|
sincer eu am boxe magnat de 20 cm pe 3 cai 50w rms cu un raspuns in frecventa f bun 22-34000 Hz se aud foarte clar si le am de 7 ani si ceva
ti as recomanda magnat . oricum tu vrei componente ai incercat sa mergi sa le asculti sa vezi care iti plac? si depinde si cum vrei sa le legi: direct pe finalii cas-ului sau pe un amplificator |
Nu sunt sigur ca am facut cea mai buna alegere , dar am ales MacAudio Protector 2.16. As fi vrut DLS-urile , dar trebuia s-astept cel putin 2 sapt , asa ca...
Ca si calitate arata binisor,finisate destul de frumos.Despre cum se aud nu pot sa spun deocamdata nimic , pentru ca tre sa ma ocup un pic de pregatirea usilor. |
ok!!! iti urez succes si sa fi multumit de calitatea sunetului :lol:
te astept cu pareri |
Re:
Quote:
Na sper ca totusi o sa fii multumit. sa ne informezi de rezultat. |
Am si eu o intrebare...unde ai gasit MAC? mi-au zis de la Oma ca in vitan,la magazinu ala...care are produse de firma...da ciuciu...ca nu aveau.ma interesa un amplif...
|
Acu , ce sa mai zic...Le-am luat , ma spal cu ele pe cap :(
Si eu sper sa fiu multumit de rezultat , ca daca nu... Mac-uri am gasit la OMAALARM , la Piata Presei Libere. |
Mai sa fie...pe mine m-au trimis tocma in Vtan,adevarat ca acum 1 luna..poate au primit intre timp. :) asta e
Sarbatori fericite tuturor...ca e deja Craciunul Bafta si sa ma aduca moshu parts 4 cars :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning