![]() |
[Vand] Piese Cielo
8 Attachment(s)
-chit ambreiaj cielo korean, placa presiune, disc ambreiaj si rulment. chitul este nou, pret 200 lei
-2 l de ulei pentru cutie manuala castrol, produsul este sigilat 40 lei -suporti motor (stanga ,dreapta si celalalt) sunt noi insa nu ii mai am in ambalajul original 100 lei -oglinzi stanga+dreapta , sistemul electric de reglare este de logan functioneaza foarte bine, 150 lei piesele le-am cumparat pentru mine insa am alte ganduri pentru masina! |
re: [Vand] Piese Cielo
Salut, ai PM.
Si mai am rugamintea sa pui si o modalitate de contact. |
re: [Vand] Piese Cielo
Quote:
|
Re: [Vand] Piese Cielo
un pret foarte bun pentru oglinzile electrice si incalzite...tin minte cand am conceput acum 2 ani oglinzi electrice si incalzite pe cielo(vad ca ai urmat modelul prezentat de mine pe cieloclub...)m-au dus mai mult de 150 ron+oglinzile din dotare....deci la 150 ron e pomana ce vinzi tu...chiar imi place cum le-ai facut
|
Quote:
|
Quote:
|
chitul de ambreiaj + oglinzile sunt rezervate
restul pieselor sunt valabile si negociabile! |
preturile nu mai sunt negociabile !!
-chit ambreiaj cielo korean, placa presiune, disc ambreiaj si rulment. chitul este nou, pret 200 lei -2 l de ulei pentru cutie manuala castrol, produsul este sigilat 40 lei -suporti motor (stanga ,dreapta si celalalt) sunt noi insa nu ii mai am in ambalajul original 100 lei -oglinzi stanga+dreapta , sistemul electric de reglare este de logan functioneaza foarte bine, 150 lei |
Te-ai razgandit, nu imi mai trimiti mie ambreiajul si oglinzile?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
si pozele cu suportii motor!
|
suportii motor s-au vandut, restul pieselor sunt valabile!
|
Pentru uleiul de cutie si oglinzi care este pretul de pachet?Au si incalzire?De ce mai este nevoie ca sa le fac functionale?Poze detaliate sau mai clare la [email protected] Multam fain.
|
Quote:
|
chitul de ambreiaj si uleiul s-au vandut! a mai ramas :
-oglinzi stanga+dreapta , sistemul electric + incalzire este de logan- 150 lei |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning