![]() |
vand short shift....
kred k asa se chema corect...scurteaza cursa schimbatorului cu pana la 50%
de la firma Gema Motorsport se potriveste pe urmatoarele masini: VW Golf 2/3 -50% pt Golf 2/Jetta 2 si Corrado/Polo doar cu cabluri Inkl.Seat Ibiza/Cordoba./-Arosa/Leon 97-99 A3 8L 97-98 1.8-2.3L bis 8L-W-200 000 VW Golf 4/Bora/Beetle 98-99/Skoda Okta. pt alte masini la comanda... YM olariuandrei tel 0744/103197 |
Re: vand short shift....
1 Attachment(s)
o poza informativa........
|
p nova mere??
cum functzioneaza mai exact? |
nu stiu... poate cel de golf 2 sa mearga...trebuie intrebat un mecanic...nu am idee...
|
short shift - schimbare scurta ... asa functioneaza..ce intrebari doamne..
|
Cred ca intrebarea trebuia pusa altfel....ce modificari trebuiesc aduse masini pt a pune sis???
|
sincer nu ma pricep...la montaj..o sa fac o poza cu piesele ce vin pt asa ceva pt modelul pus in anunt...nu e mare smecherie...o sa revin cu poze...
|
din cate stiu eu se taie din levier ,in partea de sub podea,punandu-se mai sus imbinarea cu parghia de se duce spre cutie (sorry ca m-am exprimat ambiguu:oops: )
varianta romaneasca la aceasta este taiarea schimbatorului :lol:mai ziceti ca nu sunt romanii inventivi :-P |
poate pui si un pret...nu cred ca deranjeaza pe nimeni!!!
|
imi poti spune daca merge pt vw golf 3 gti 16v?
thnks edi |
VW Golf 2/3 -50%
pt Golf 2/Jetta 2 si Corrado/Polo doar cu cabluri Inkl.Seat Ibiza/Cordoba./-Arosa/Leon 97-99 A3 8L 97-98 1.8-2.3L bis 8L-W-200 000 VW Golf 4/Bora/Beetle 98-99/Skoda Okta. pt toate masinile astea se potreiveste acelasi produs...il am si costa 149 euro |
VW Golf 2/3 -50%????
pune te rog o poza cu piesa ca la golf sunt mai multe timonerii. thnks edi |
e pt masini cu timonerie cu cabluri...am vrut sa pun pe golf 2 gti initial si nu neam uitat bine...si nu merge pe golf 2 cu timonerie clasica....
|
un pretz ? si daca potzi aduce si pt alte masjini, renault9/11 sau volvo 480
|
Pt un G mk1 ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning