![]() |
Sgm
as dori si eu poze cu dacia SGM daca se poate sau aveti pls pls pls !!!!!
|
Re: Sgm
este topic cu dacia SGM...
trebuie doar sa cauti putin... e aici, la sectiunea Dacia... sau cel putin pana acum exista |
1 Attachment(s)
a fost sters la cererea initiatorului
|
:(imi pare rau.. sper sa faci unul nou, cat de curand..sa ne poti spune ce ai mai facut la ea:D
BAFTA TUTUROR SI LA MULTI ANI.. |
Nu mai fac nici un topic nou. Au trimis "batranii" pe unii sa ma ucida ca am dezvaluit secretele lor pastrate de secole. Asta daca stiti povestea vietii lui Bruce Lee :)).
|
Topicul s-a inchis dar glumele proaste continua...
|
Sgm dar parca vroiai sa o aduci la starea initiala acum vad ca e din nou cu intercooler si gentzile de VW. Deci masina cum e pana la urma?
|
sgm....ingropi toate dovezile cu o dacie cu multi caluti.....pacat...:sad: ....
sorin....poate e o poza mai veche;) ps: misto semnatura |
am aproape toate pozele ce a pus sgm pe net, mai ales despre motor, sunt vreo 100 :D
nu moare, mai ales ca parerea mea ca lucreaza la ceva si mai puternic...dar ca si cei batrini, nu vrea sa dezvalue retena. Rusine... |
Si eu sunt curios ce se intampla cu SGM-ul.Cred ca l-a lovit sacul ala de bani in cap pe Robert si sio fi luat vreo dacie sport,poate o face pe asta;).Poate ne spune Robert ce e cu masina,de ce a sters topicul.
|
l-a lovit sacu cu bani =)) mor de ras. mai vreti sa posteze ceva
|
Potzi sa mori mah dar vad ca pe forumul asta mai toata lumea ia pe cate unu la misto.La treaba cu sacul de bani l-am citat pe SGM de pe un topic despre dacia cu tractiune pe spate in care SGM spunea ca daca "l-ar lovi un sac de bani"ar face dacia sport cu tractiune spate etc.Nu va suparatzi pe mine dar sunteti cam multi pamblicari pe aici
|
Nu m-a lovit nici un sac, am ajuns la fundul sacului !
|
Sal SGM tea-am vz joi parca prin Drumul Taberei....si initial nu mi-am dat seama ce dacie e da am vz dupaia numaru'....cand am vazut-o nu stiam ca e a ta da mi-a placut mult felul cum se comporta suspensia pe sosea si jantele alea...
Apropo..alea nu merg si pe Nova?? |
Inseamna ca mergeam incet, de ai apucat sa citesti numarul :) Ce imi plac glumele mele.
Jantele merg la orice masina care are prezoane 4x100. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning