![]() |
Montare Kit de Rs pe Octavia 1 tour din '99
Va salut!!!
Sunt nou pe aici... Curand, mai precis acum vreo 2 luni mi-am luat o Octavia 1 tour din '99.Culoare rosu Corrido. Masina am luat-o cu eleronul de Rs deja montat pe portbagaj, si acum vreo 2 saptamani mi-am luat si jante pe 17 Santa Monica (orginale g4 GTI). Ma gandeam sa-i schimbu kitu, initial cautasem pe google ceva mai special, insa ulterior m-am decis si as dorii spoilerul fata de RS si pe spate spoilerul normal de octavia 1 (dupa 2001 cel in culoarea caroseriei complet). Intrebarea mea este: Se potriveste cel de pe fata de Rs pe masina mea? Din poze, din cate am reusit sa-mi dau seama e diferenta mare, atat la faruri la imbinare cat si la grila de la capota.Trebuiesc modificate aripile?As fi dispus sa-i schimb si farurile si capota cu tot cu drila dar si aripile deja e prea mult.... Despre cel de pe spate cred ca se potriveste, nu-i nicio diferenta, acelas lucru pot spune si despre stopuri, care vor fi si ele schimbate... Daca stie cineva ceva, daca se poate, ce se poate face, daca se poate face ceva, please help. Orice este bine venit. MULTUMESC ANTICIPAT!!! |
Re: Montare Kit de Rs pe Octavia 1 tour din '99
am rezolvat problema...am vorbiut cu un tip de pe un forum skoda care a facut aceasta operatie si nu e nici cea mai mica problema, trebuiesc schimbate doar farurile si grila de este prinsa pe capota...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning