![]() |
Renault Megane-1-Classic 1.9 dCi - THE LEX -
3 Attachment(s)
am cumparat masina asta din considerente practice...dar s-a transformat intr-o noua dragoste pentru un alt FIER..
motor diesel 1.9 dCi (cica ar fi la fel ca cel de pe laguna) 102 cp km reali - 115000 km la cumparare (acum 131.000) dotari - AC, ABS , Airbaguri , proiectoare , geamuri fata,oglinzi incalzite, parbriz atermic/heliomat-> model Expression modificari actuale: -folie carbon stalpi -folie toate geamurile -cd player sony (bleah) , sub+amplif blaupunkt ..bla bla.. -leduri albe pozitii :)) + iluminare numar spate LED domle !!!LED!! - jante wolfrace 15' (vara) - jante OZ 15' iarna ... - grila capota schimbata - am optat ptr cea cu fagure... -braduletze in portbagajjj - FOARTE important..numai fitosii au!! si niste poze....ca de altfel ...fiecare face cat 1 mie de cuvinte.. sa le zicem pozele din BEFORE.... |
Re: Renault Megane 1.9 Dci - THE LEX -
2 Attachment(s)
Si cateva poze cu AFTERUL DE IARNA...scuzati ptr dublu post...sper sa nu-mi iau ban/warn..
revin cu poze...promit !... |
Re: Renault Megane-1-Classic 1.9 dCi - THE LEX -
Arata bine !
Dar are nevoie de suspensie sport si grila din capota vopsita negru mat. |
Frumoasa,sa ai grija de ea,la ce imbunatatiri te-ai gandit?:D
|
Quote:
urmeaza: - faruri modificate - angel eyes -cu lupe de megane 2 (am vazut si eu undeva :twisted:) - xenon 6000k faza scurta (posibil si proiectoare-8000k- inutile dar cool) - led angel eyes proiectoare- custom made - jante 16 - la venirea primaverii/verii -bara fata un pic cosmetizata -inlaturat grilajul , sita fagure , custom paintjob... -o cotiera :rolleyes2 idei imi mai vin..dar momentan ..ma limitez la atat! multumesc ptr aprecieri |
faina, cu renaultul e mai greu pana il cumperi, apoi te indragostesti de el :d:x
succes si multi bani pt investitii :d am si eu ceva intrebari: 1. grila tip fagure, ai facut-o singur? sau ai cumparat-o(eu nu am gasit)? 2. pozitiile albe:-? se vad bine? si cea mai importanta 3. braduletzii din portbagaj, ce miros/aroma au ? :)) numai bine! |
salut
1.grila e originala de pe modelul coupe sau coupe cabrio...am facut schimb cu un prieten ca nu-i placeau :shock: :lol: - ramane de vopsit neagra..cu accent finut rosu...dar nu pe GERUL ASTA - noi grilele impreuna costa 150 ron(sau era bucata? nu mai retin- oricum penibil de scumpe ) 2. pozitiile albe - gaselnita..dar lumineaza farul complet alb..chiar si cu faza scurta galbena aprinsa...pana trec la angel eyes..o sa mai stea si asa.. 3. braduletii din portbagaj sunt 3 la numar - aroma de fructe , pin siiii....NEW CAR ! f important new car..fara el nu mai e fitsaaaa |
asta cu farurile modificate, o spui si la altii ?
sau o sa fie piesa unicata? *ceva trebuie sa fac si eu cu grilele alea ca nu-mi plac deloc. |
nu e nici un secret cu farurile.....sa faca si altii...
vreau sa desfac farurile...si asa unul imi abureste...si sa vopsesc oglinzile interioare negre...apoi sa fac rost de 2 ansamble cu lupa...de la megane 2 ...montat inele angel in jurul lor ..centrat...reglat...si lipit farul inapoi...partea proasta e ca raman fara reglaj electric la far..:???: sau poate nu....om vedea...oricum ar fi ...trebuie sa dea un pic primavara..ca nu se poate altfel.. |
mult succes,
tin aproape, vrea sa fac si eu ;) |
vinzi reunaultul sau mi se pare mie??? sau nu e ala??
|
era la vanzare, nu-l mai vand .. am uitat sa scot de acolo :):)
am avut niste oferte jignitoare, m-au suparat si am decis sa o pastrez :d |
doar ca acum o luna am facut "baca" cu ea 8-|
|
adica l-ai lovit.... ?
|
din pacate da ...
sper ca in urmatoarele 2 saptamani sa o pun la punct 8-| |
All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2025 4Tuning