![]() |
Daewoo Cielo DJ-09-ZGD
12 Attachment(s)
Salutare tuturor, m-am hotarat sa-mi prezint si eu masina pe 4tuning. Am vazut ca sunt multi colegi de pe club si am zis sa-mi fac si eu aparitia.
Deci, Avem asa: Daewoo Cielo Executive 1.5 DOHC 16v an: apr 2003 culoare: silver mercedes km: 89.884 km reali cp: 90 aer conditionat servo-directie servo-frana 4 geamuri electrice inchidere centralizata alarma Cd player Sony, 4 boxe Mici modificari aduse pana acum: geamuri fumurii, jante ATS Cup 15" 7.5J, interior full LED (ceasuri, butoane bord, consola, plafoniera, lampa portbagaj), parasolar, grila custom, usi&aripi clean, triple clean (fara bulb galben) si cam atat deocamdata... Din pacate s-a investit foarte mult pana acum in aducerea la starea ei normala si aproape perfect functionala in urma unui grav accident de acum un an. De acum se va investi mai mult in siguranta, performanta si aspect, exact in aceasta ordine! Pas cu pas si cu rabdare reusim sa cream ceva frumos si eficient! Va salut cu respect! |
Re: Daewoo Cielo DJ-09-ZGD
Bun venit si pe aici,faina masina,sincer la cum arata.. dupa accident .. nu cred ca multi ar mai fi refacut masina... ci ar fi fost buna pt dezmemrat,aici meriti felicitari
|
Quote:
|
Bine ai venit cosmy, multi km fara probleme, si apropo masina arata superb :rolleyes2
|
Quote:
|
ti-am spus sa nu pui parasolarul pe masina ca nu esti membru midnight
da-l jos te rog |
Quote:
|
Arata bine masina! Mai ai jantele alea ATS Cup? Pe cat sunt/erau? Poze mai recente pune si tu! :)
|
Quote:
|
Ai reusit sa o faci sa arate impecabil.Felicitari.Dar ma arde curiozitatea sa aflu ce fel de accident a fost ala?Stalp?
|
Quote:
|
Bravo Cosmine! Ma bucur ca ai prezentat si tu "carutza" aia a ta! Dar stii parerea mea ! S U S P E N S I E ! ! ! !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning