Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Megane Break (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/300776-megane-break.html)

sek00 26-01-12 18:29

Megane Break

5 Attachment(s)
Si-a aparut un Renault Megane Break
1.6 16v :grandpa:
An 2002 luna 6
La achizitionare avea 202.067 km parcursi
Pe partea exterioara mai are defecte , insa pe partea mecanica e impecabil , uitandu-ma prin acte am observat ca la 180.000 km au fost cumparate foarte multe piese pentru motor , chiar si un radiator de apa , totul s-a efectuat la BRAS Iasi .
Ca dotari are : ABS , computer bord , A/C , geamuri electrice fata , oglinzi electrice si doua Airbaguri.
Acum urc cateva poze , si in functie de cati bani voi dispune , se v-a investi in masina .

:arrow:

oviduts 26-01-12 19:02

Re: Megane Break

salutare, succes cu noua masina.
voi urmari acest topic, am si eu un astfel de megane :d

sek00 26-01-12 21:42

Quote:

Originally Posted by oviduts (Post 4848695)
salutare, succes cu noua masina.
voi urmari acest topic, am si eu un astfel de megane :d

Danke , sper ca vom schimba cateva idei .

bib_andrey 26-01-12 23:46

Salut..sa o stapanesti sanatos..si sa ai grija de ea ..ai putea sa ii pui colant si intre geamul de la usa spate si ultimul geam daca tot ai folie ..:D
Ah' da..si bandourile vopsite..ii va schimba aspectul..in bine zic eu ;)

oviduts 27-01-12 13:55

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4849278)
Salut..sa o stapanesti sanatos..si sa ai grija de ea ..ai putea sa ii pui colant si intre geamul de la usa spate si ultimul geam daca tot ai folie ..:D

stii vreo masina cu bandourile vopsite?
ai ceva poze? :-? si eu m-am gandit la asta ....

bib_andrey 27-01-12 14:11

Am mai vazut cu bandourile vopsite..nu am poza..dar poti sa ii rogi pe baietii de la sectiunea VT..sa iti faca unul ..;)

sek00 27-01-12 14:29

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4849278)

Deocamdata bag in ea doar benzina :lol::lol: , sa se incalzeaza afara , ca sa pot lucra la masina si poate pana atunci se mai strang ceva $$$ :twisted:

sek00 07-02-12 13:45

A primit un Blaupunkt din ala de pe logan macar e cu CD :)) sa nu mai umblu cu caseta cu fir , revin cu poze mai tarziu :D.

oviduts 07-02-12 18:08

asteptam pozele ...

Ovi_King 07-02-12 21:45

Sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte de el! intrebare: ce te-a facut sa alegi un break si nu modelul sedan?

Spor la modificari!

sek00 07-02-12 22:06

Quote:

Originally Posted by Ovi_King (Post 4869593)
Sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte de el! intrebare: ce te-a facut sa alegi un break si nu modelul sedan?

Spor la modificari!

Asa s-a nimerit sa fie , a fost luata la variante :lol::lol:, si sa iti raspund la intrebare : spatiul ! :D
Deocamdata nu conteaza ca e break , sedan , coupe , mama figureaza in acte cu toate ca nu poseda permis de conducere si eu "trag" de masina. :lol::lol:
Acesta nu e un inconvenient deoarece nu are nimic de reprosat daca bijuteresc la ea.

Ovi_King 07-02-12 22:10

bravo bravo sa ai grija de ea ca si ea o sa aiba grija de tine! revizii gratuite iti doresc!

sek00 07-02-12 22:11

Quote:

Originally Posted by Ovi_King (Post 4869645)
bravo bravo sa ai grija de ea ca si ea o sa aiba grija de tine! revizii gratuite iti doresc!

Danke , buna asta cu " revizii gratuite " :lol::lol:, salut

Ovi_King 07-02-12 22:44

apropo ai fi vrut masina sa fie pe motorina?

ma simt ca la politie la interogatoriu. e ultima intrebare promit :D

sek00 07-02-12 22:51

Quote:

Originally Posted by Ovi_King (Post 4869731)
apropo ai fi vrut masina sa fie pe motorina?

ma simt ca la politie la interogatoriu. e ultima intrebare promit :D

Am avut diesel , un espace 2.2 , am condus si TDI de 140 , 131 cp , si 90 cp , nus ce sa zic :-? 51 % pt benzina pleaca altfel :lol: CO mai mare .. :D

All times are GMT +2. The time now is 21:45.

- Copyright 2025 4Tuning