![]() |
masinile mele
6 Attachment(s)
am luat si eu pshopul de aproximativ o luna si am modificat cateva masini...astept pareri si sfaturi.
|
Re: masinile mele
1 Attachment(s)
inca una...
|
Imi plac jantele de pe Astra , dar dupa cum ti-am mai spus si pe alt topic , fa frate si tu pozele alea mai mari adica scoate stock-urile mai mari sa ai mai buna mana de lucru , nu te chinuii cu poze mici de la inceput , lucreaza si tu la ceva scala mai larga gen 1600x 1200 ,1280 x 960 ,720 etc..
Capota de pe duba e prea mata mai lasa din transparenta data viitoare si ai sa vezi ca va fi mai bine ;) Mult noroc pe data viitoare si un weekend placut ;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
lucrari noi...
|
Jantele dupa tico de unde le-ai luat ? :)) Dp un clio ? pe pe postarile mele ?:)))) ( poate ma insel ) dar....sunt asemanatoare ..Banditule :))
|
Hai ca incepi sa avansezi , dar data viitoare destaureaza portiunile alea ca arata nasol , oglinzi marginile de la geamuri etc.. si pune si tu negru sub spoilerele alea ca nu sunt prinse cu scoci :D
|
Quote:
|
Aha . Stiu sandero ala de pe care ai luat jantele...a iesit frumos tico . dar la spoilere mai ai de lucrat,....
|
1 Attachment(s)
inca un matiz...asta e facut "la comanda" pt un prieten
|
8 Attachment(s)
noi lucrari
|
6 Attachment(s)
.....
|
2 Attachment(s)
.....
|
Evoluezi....dar masinile le cobori din suspensii nu din bari pt ca apoi sa apara ca un suv , gasesti zeci de tutoriale despre asa ceva.Bafta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning