Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3006-accidente.html)

SpeedeR 19-12-04 23:57

Accidente

A venit iarna.... zapada, polei, ceata,vizibilitate proasta... iarna la biroul Accidente este coada... iarna se intampla cele mai multe accidente...

Oare de ce se intampla atatea accidente?! Cele mai multe cauze sunt din neadaptarea vitezei la conditiile de trafic...

In 2 nopti am vazut \"live\" 4 accidente... am auzit vorbinduse de n accidente... oameni raniti,ba chiar mai grav, chiar morti... pentru ce?! pentru nimik sincer....

NU conduceti sub influenta alcoolului
.... chiar si o bere nu e buna, nu stii kum iti reactioneaza organismul si t trezesti in pom...

Folositi mai mult frana de motor si puneti frana din timp

Adaptati viteza la conditiile de trafic
... neadaptarea vitezei la conditiile de trafic este cauza majoritatii accidentelor... intrati cu viteza mai mica in curbe, mai ales pe piatra cubica, depasirile sa le faceti ku
cap...

Distanta dintre masini este vitala iarna...Pastrati o distanta mai mare fata de cel din fata distanta dintre masini...cele mai multe tamponari se produc din ac. cauza...

Jucativa cu masina doar dk nu ii puneti in pericol si pe ceilalti participanti la trafic.....

Dk vrei sa iti pui viata in pericol, conducand \"agresiv\" e treaba ta... dar atunci knd ai pe cineva in masina sau periclitezi siguranta celorlalti participanti la trafic, este o inconstienta prosteasca.... Faceti ce vreti cu viata voastra, atat timp cat nu ii puneti si pe cei din jurul vostru in pericol....

Drive smart, live long ;)

MMihai 20-12-04 00:09

bine spus SpeedeR chiar azi am vazut la stiri un audi rosu.. cred ca era audi 80 sau 90 nu mi-am dat seama ca era terminata.. soferul avea 17 ani si nu a adaptat viteza conditiilor de trafic, s-a trezit in pom, mai era si cu o fata in masina, ce sa mai te ingrozesti cand vezi asa ceva..

SpeedeR 20-12-04 00:28

nu am cuvinte despre cei care distrug vietile celorlalti... ce vina are pasegerul k soferul e prost si intra in stalp? ce vina are soferul care merge regulamentar si se trezeste k intra un dobitoc in el...

poti sa intri in ce stalp vrei atata timp kat iti pui DOAR viata ta in pericol... dk esti ku o fata in dreapta si vrei sa o impresionezi conducand \"sportiv\" cand drumul si traficul nu iti permite, risti sa o omori atat pe ea cat si alti oameni....

RoSonic 20-12-04 00:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
bine spus SpeedeR chiar azi am vazut la stiri un audi rosu.. cred ca era audi 80 sau 90 nu mi-am dat seama ca era terminata.. soferul avea 17 ani si nu a adaptat viteza conditiilor de trafic, s-a trezit in pom, mai era si cu o fata in masina, ce sa mai te ingrozesti cand vezi asa ceva..

mah.. si eu am vazut azi cred aceeasi stire.... doar ca soferul avea 19 ani.. nu 17 cum ai zis... si pe langa fata, in masina mai era unu in dreapta soferului, care a murit in urma accidentului....

Toto - BOD 20-12-04 01:31

Mai era un topic despre accidente!! In fine...

Ontopic: Drive Safely!

Dimitris 20-12-04 01:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"

Era vorba de un tip Gaina, pe care am avut ocazia sa il cunosc, care nu avea 17 ani, care era in masina cu inka un tip si doua fete...
Baiatul din dreapta (super de treaba) a sarit prin parbriz si a murit pe loc
Prietena lui a ramas paralizata pe viata...
A 3-a tipa, cred ca era prietena lui Gaina si-a rupt mana
Soferul, Gaina cik nu a patit nimik...

B-18-C Y F 20-12-04 02:29

Acum 4 ore...tragic accident la Pescarus....in curba....la trecerea de pietoni (cunoscatorii..stiu exact unde) ! Un Renault Scenic...nou-nout....nu avea mai mult de 60 km/h (conform spuselor unu taximetrist care a fost de fata)...., a derapat si s-a oprit ....retineti...exect cu usa lateral stanga-fata (la sofer)....in stalp !!! Membrele ICE , au ajuns (intamplator) la 3 minute dupa impact, si s-au oprit ! SOFERUL INCA TRAIA !!! Ambulanta si politia au venit la cel putin 13-15 minute dupa incident !!! OAMENI BUNI....MASINA......CONDUCETI-O VOI....NU VA LASATI CONDUSI DE EA....in fond si la urma-urmei...este doar o adunatura de fiare !!
Soferul....cica era director la o firma din PLoiesti...avea 34 de ani...si era insurat !
Dumnezeu sa-l ierte !!!

Aki 20-12-04 03:18

2 Attachment(s)
Am trecut si eu pe acolo si... :cry:
Privitzi pozele...

Aki 20-12-04 03:27

3 Attachment(s)
Primele poze, facute cu mobilul...

maibunu 20-12-04 05:38

Ati vazut ce s-a intamplat cu una din masinile sigure din punct de vedere al protectiilor active si pasive ( conform testelor NCAP ) asa ca orice masina ai avea fiti prevazatori si conduceti mai atent!!!!

Gabi_323i 20-12-04 08:01

renault e o firma de cacat

B12ZMD 20-12-04 08:43

sambata, la ora 11, merg pe sensul meu, nu deranjez pe nimeni ... dl dinu pescariu care era in dreapta mea, trage brusc stanga de volan ... rezultat: usa si aripa spate dreapta varza :cry: :cry: ! ma dau jos. ..

imi zice sa mergem la politie dupa care se razgandeste subit si afirma ... \"de la mine nu vezi nici bani nici asigurare si nici la politie nu vin, ca io sunt dinu pescariu!\"

ce ziceti ?

Bytzu 20-12-04 09:05

ai bata in masina...?ii faca masina noua..

B12ZMD 20-12-04 09:11

nu am, dar azi o sa fac rost de una ... si poate si un pitbull pe bancheta din spate !

am zis sa fiu baiat finut, sa VORBIM, ca doar suntem oameni!

de azi inainte, in situatii d-astea, nu ma mai dau jos din masina sa discut ! trec la fapte, ca vad ca altfel nu mai merge !!! :x :x :x

xxdadixx 20-12-04 09:30

Mda! Tocmai pt situatzi de genul si alte alea si in primul rand pt ca tram in Romania! Eu am altceva in masina, mai dureros :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning