![]() |
IRC
Salut,
As vrea sa intru la un server. Stiu server din Polonia, dar nu stiu un adres in Romania (ca sa pot intru #4tuning etc) Va rog imi ajutati! MErsi anticipant! |
eu.undernet.org
bucharest.ro.eu.undernet.org sau oricare din lista asta : http://www.undernet.org/servers.php Bafta ! |
Cum as putea sa fac un nou canal meu?
|
pus si simplu ! dai la favorites si scrii canalul care il vrei si vei intra pe el, dar nu va fii inregistrat(oficial) pe undernet ! dar in rest merge
|
n`ai vrea sa stiii....am peste 20 de canale la activ...dar ...dureaza...sa ai X`ul pe ele...populatzie.... poti sa`tzi faci unu ...*****ii /j #canalu tau si ai canal....dar fara X.....
|
Si daca as vrea sa au un bot? Adica un fake operator, care va fii acolo non stop ... :?:
|
Pai ne ajuta singurelu! Ce naiba ca vad ca e tare pe irc :lol:
|
Re:
Quote:
|
cand mai intrati pe mirc sa-mi faceti si mie o vizita pe #n²o ...
|
dureaza ceva si e si greu acum de facut canale.
regula nr 1 a celor de la cservice e ca poti inregistra decat 1 canal pe useru pe care il ai si s-au prins ca se fac abuzuri iti trb 10 usere diferite,cateva presoane(BNC`uri) care sa stea non stop pe canal cu op (@) si din cele 10 usere pe care le-ai pus ca suporteri trb sa-ti faca cel putzin 4/5 zilnic TRAFIC. yo m-am chinuit asta vara de 7 ori si p*** :( Bafta :peace: |
eu pe 10 ian am completat aplicatia la cservice pt #n²o ... cu 10 usere cu tot... si pe 18 ian mi-a venit X-u` pe canal! Toata treaba e ca trebuie sa faci traffic...
|
toto tu ai avut noroc
ca poate sa vina X si in 2 saptamani sau sa astepti 2 saptamani si sa iei reject cum ai zis si tu trebuie sa faci trafic la mine pe #raliuri :roll: a venit in 5-6 zile cam asa (nu mai retin) ca am avut bnc-uri multe si faceau trafic nu trebuie sa ai culori , bot de trivia si tot felul de boti nu trebuie sa se dea suport de pe 2 user sau mai multe - iei reject si alte restrictii daca aveti nevoie de suport , va pot ajuta :wink: |
da... de faza cu culorile stiu si eu... si de botii de trivia... ar fi traffic ilegal practic... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Join #GolfTuning daca suntem la capitolu asta
X poate sa vina in 5 luni sau in 3 zile trebuie ca cel putin 6 user din cei 10 de suport sa fie on ! si sa faca trafic |
voi il stiti pe ala .. X e cel mia tare am vazut k are op pe toate canalele cred k e cel mai vechi user ... :oops: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning