![]() |
seat leon
sal, am si eu un seat leon 1, 1,9 tdi 110 cp si as vrea sa stiu cum fac rost de un cip, am inteles ca mai pot castiga 40-50 de cp, si daca mai stiti si alte metode, gen evacuare, filtru de aer , etc ceva ,ceva stiu da nu ceva concret, va multumesc.
|
Re: seat leon
|
Luna asta este oferta la DimSport.Ti-o faci cu numai 150E parca.Intra pe forumul de la vw si cauta.Si eu tot acolo am facut si e OK.
|
Doresc sa inlocuiesc evacuarea la un leon model nou.Stiti cumva cum as putea sa-mi pastrez garantia?Trebuie sa fie facuta de o firma anume?
|
Unul din service-urile Seat. Metrotehnica Porsche Alto
|
Pai ce treaba ai nu o sa mai ai garantie la toba.
Eu am schimbat-o si nici nu mau intrebat nimik de ea la revizii si oricum cand vine vb de garantie se trag pe cur urgent . Oricum cel mai sigur e sa intrebi pe cineva care lucreaza intr-o reprezentanta |
salut ...sunt si eu noi pe acest forum.am si eu o intrebare pt cunoscatori: vreau sa imi cumpar un seat leon si am gasit asa:
ategoria: autoturism Climatizare: Climatronic Putere: 110 CP Uşi: 4/5 Data fabricatie: 8/2004 Motorizare: Diesel Capacitate: 1900 cm3 Consum: 5,00l Kilometraj: 80.000 km Culoarea: 7 metalizat Opţionale siguranţă: ABS; Antifurt; ASR; ESP; Faruri ceata; Īnchidere centralizata; Servodirectie; Sistem Isofix; Airbag:4; Opţionale confort: CD Player; Geamuri electrice; Oglinzi electrice; Oglinzi īncalzite; Radio ; Volan reglabil; Jante din aliaj:originale; Sistem audio:original; pretz 9900 euro,imbatriculat. e bun pretul? merita banii? |
Eu zic ca e super pret ?
|
am fost si am vazut si seat-ul de 9900 euro pe care il lasa la 9500 pana la urma!:( nu merita nici 8 mii! intr-adevar toate datele de mai sus erau adevarate la care se mai adauga : bara si faruri fata schimbate k a fost tamponata,toata masina vopsita exterior,motorul nu avea ungerea buna,nu tragea,de parca avea 80 de cai nu 110 si huruia in interior...:( m-am desumflat de tot! dar cautarea continua...:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning