![]() |
Va rog ajutor
Vreau sa imi iau o masina in curand ..chiar daca nu am carnet ... deci sa incep .. am la dispozitie 2000 E ... si vreau o masina ... care este destul de rapida ... care arata bine .. consuma pana in 11l/100km ..... se manevreaza bine ... si sa fie rezonabil de fiabila .. si la care se pot aduce modificari mai ales pe partea de sasiu-motor fara prea multa bataie de cap ..
sper sa nu fiu luat in ras din cauza varstei .... rog seriozitate Multumesc aticipat .. |
Re: Va rog ajutor
Solenta,golf...
|
Quote:
Multumesc dar eu cand am zis rapida ma refeream .. .. la ceva de genul .. 0-100 in 9 secunde sau mai putin |
Quote:
|
Quote:
Apreciez ''grija'' ... stiu sa conduc ... nu stiu toate regulile de circulatie in rest sunt ok. :D ... si cat despre masina ... alfa 156 arata foarte bine .. dar consumul? ...si e cam mare si greoaie .. .. nu crezi? Multumesc pentru timpul acordat |
Quote:
Daca intrebi toti copii care au carnet de 3 zile si un pranz si masini puternice luate pe banii parintilor,toti spun sa stiu sa conduca,dar unii mai omoara oameni nevinovati. :rolleyes2 . Ca sa spui ca stii sa conduci intai trebuie sa faci acolo 30-40mii km . |
momentan ai 16 ani... fara suparare dar mai ai mult pana la permis k sa te gandesti deja la masina puternica
|
Foloseste functia "search" a forumului,s-a discutat de n ori ce masina poti sa iti iei cu 2000euro.
Topic closed ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:35. |
- Copyright 2026 4Tuning