![]() |
Vand Alpine type E 6'x9'
3 Attachment(s)
Vand difuzoare Alpine type E 6'x9' putere 210w (35W rms) impendanta 4 ohm impecabile la pretul de 50 Euro( pret fix) sau schimb cu subwoofer auto. Se vand deoarece am schimbat masina iar aceasta avea deja.
Pentru detalii: [email protected] Tel: 0768.769.578. Predare personala in Rucuresti. |
Re: Vand Alpine type E 6'x9'
Salut, imi cer scuze pentru interventie insa aceste difuzoare se vand cu 120-150 lei NOI-NOUTE.
As fi interesat si eu de achizitia lor, insa.... la un pret corect. |
Quote:
|
Quote:
Daca iti cauti naivi pe 4tuning, mai incearca si in alte parti, noi suntem satui de tepe de tot felul. Degeaba te faci ca ploua, cand ninge de rupe. Repet, sunt interesat de difuzoare, dar decat sa le iau de la tine deja folosite (chiar si un pic) fara factura si fara garantie, mai bine le iau noi-noute cu 50 lei mai ieftin, din magazin, cu factura si garantie 24 luni. Oricine altcineva ar face la fel. Nu intereseaza pe nimeni cu cat le-ai luat tu si de ce. Ofer 80 lei si cred ca e o oferta rezonabila (2/3 din pretul de magazin). |
Quote:
|
150 ron ultimu pret livrare personala doar in buc
|
100 ron sa scap de ele si sa nu le stric eu......predare personala doar in buc
|
Sus cu ele ca asteapta proprietar astept oferte schimb si cu difuzoare pt subwoofer minim 200W
|
Se poate inchide. Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning