![]() |
Cumpar pasaj aripa spate E30
Ma intereseaza pasajul de pe stanga spate, care la mine a fost lovit si refacut pe genunchi...
Piesa sa fie noua. Acum nu stiu daca difera de la facelift la non-facelift, dar eu caut pentru E30 pana in '87, adica de non-facelift. Se accepta si pasaj sh, dar sa fie in stare f buna. Astept ofertele voastre, multumesc:-) 0727 746 001 Bogdan |
Re: Cumpar pasaj aripa spate E30
Sorry..am uitat sa mentionez: pentru Coupe:!:
|
difera pasajele de la facelift la nonfacelift, si te-as sfatui sa iei noua din magazin, nu e scumpa
nu cred ca tine cineva pasaje de urs cum tineau odata piesele de dacia 1300 in pod :o |
Quote:
M-am uitat pe Real OM dar acolo nu am gasit sectiunea de pasaj care ma intereseaza, ci doar toata aripa de spate... Stii cumva ce cod are doar pasajul?..sau stie cineva ca sa ma ajute in gasirea lui in magazine? Ma gandeam eu ca difera la cele facelift, pentru ca sunt mai coborate cu aprox 2.5 cm fata de non facelift si nu se mai pupa la linii si la delimitarea fata de coltul barei...:rolleyes2 |
maine pot sa iti zic daca se gaseste doar pasajul, dar cred ca aripa intreaga e mai plauzibil
da la non facelift sunt mai jos |
Quote:
P.S: urs pana in '87 are pasajele spate urcate mai sus pe aripi si poti cobora masina mai mult de spate, la cele facelift marginea pasajului este mai jos pe aripa cu aprox. 2.5 cm fata de nonF;):idea: |
Zi-mi codul si ti-l gasesc .
|
Quote:
|
Salut ! Am cumparat eu pasaj spate la urs model 90 si am dat in jur de 100 ron nou din magazin ca si sfat ... daca tot tai din ea si te chinui cu vopsea si alte ale ia nou
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning