![]() |
Passat sau Golf IV
Passat sau Golf IV?...de 10.000 EU,anul sa fie cel putzin 2000.:???:
|
Re: Passat sau Golf IV
in primul rand nu se pot compara deloc masinile :???:
dar dak e sa iti dau un sfat alege golf...pt k la aceeasi bani iei o masina mult mai noua si mult mai dotata (comparata cu un passat de tot atatia bani) :rolleyes2 |
ms de sfat,dar un golf V la 80.000 km cam cat ar costa?
|
lol.cam 17 ani costa:)
|
Quote:
|
Eu as alege Passat indiferent ca este B5 sau B6
|
Quote:
|
nu inteleg de ce atata caterinca...sunt multi pustani d'astia plini de bani care schimba masinile la greu....asta e viata ,asta e lumea.Eu la 18 ani aveam oltcit ,abia aparuse prima Dacie cu motor cu injectie si cam tanjeam dupa ea ca ma distrusese psihic carburatoru ala...
so....ia un Golf dotat niste km mai putini ,ai mai multe avantaje asa,ca nici Golfu nu e asa mic |
da chiar ...ma obraznick...ai fost chiar obraznic de data asta..are dreptate proddigy aici.. k si tu ai avut topicuri de genu..
si de acord cu iuli si ceilalti.. mai bine un golf cu km mai putini ,dotari mai multe decat un passat cu o groaza de km, asta dupa ce a fost dat inapoi putin.. |
lol , ma baieti , voi n-ai vazut ce scria acolo?
"ms de sfat,dar un golf V la 80.000 km cam cat ar costa?" Ce e mare smecherie sa dai click pe autovit sau pe mobile daca vrei de afara si sa vezi cat costa? Eu asta am facut atunci , am intrebat cat costa mazda 6 sau seria 3? |
All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2025 4Tuning