![]() |
Audi A4 B6 Avant 2002 2.5 quattro
12 Attachment(s)
In cateva cuvinte simple: Masina mea de suflet...
Achizitionata la aproximativ 116.000 km acum aproape 7 ani de zile Ani in care s-a stricat un senzor de admisie si turbosuflanta a fost curatata,niciodata schimbata. O masina care daca ar pleca de la mine vreodata,ar pleca cu o parte din mine,am crescut cu ea...si peste tot pe unde am ajuns,la bune sau la rele...cu ea am ajuns. Toti cei care stiu masina...stiu in ce fel a fost ingrijita,am pus cateva poze...din cele cateva sute,aproape o mie :) sper sa va placa |
Re: Audi A4 B6 Avant 2002 2.5 quattro
mda stiu masina e frumoasa....
sa ai grija de ea cum ai grija de urs.... si sa vii la mine sa ii "punem" 2 embleme de BMW si un kit de M tehnik 2 :)) |
Frumoasa masina,si potenta.
Superb motorul dar grija mare la axele cu came |
Alexutzzz: Multumesc...ma astept demult sa se intample ceva...ma gandesc cu teama mereu ....stiu toate hibele la motorizarea asta.... inca nu s-a intamplat nimic....pana acum am fost mai mult decat norocos...nu am ce sa cer mai mult de la o masina...
Galu Bv: daca se intampla ceva ii punem 2.3-u de la tine din curte...:))...sau macar axele de urs din sertaru ala lung :)) |
axy sti tu ce sti de axe....si de 2.3 ala din curte....
nu conteaza marca.....BMW sa fie :)) |
Nimic nou?:sad:
|
Quote:
...si ..modificari...momentan nu....ca am alt 'necaz pe cap' ..in care sa bag banii :P |
Ok, succes in continuare:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning