![]() |
Problema serie motor
Am o problema grava...am cumparat recent un BMW 318i e46 facelift... Am fost cu ea la RAR pentru fisa de autenticitate cand aflu cu stupoare ca seria motorului nu corespunde cu cea de pe CIV...baietii de acolo m`au trimis sa fac rost de o hartie cum ca, motorul a fost schimbat intr`un service autorizat pentru asa ceva...bun..problema e urmatoarea.. proprietarul era din arges iar eu sunt din maramures...si nu mai pot da de el...ce as putea face in cazu` de fata...astept sugestiile voastre :(
|
Re: Problema serie motor
Daca ti-au dat o hartie scrisa pt care te resping ar trebui ori sa faci rost de hartiile pe care ti le-au cerut ori sa schimbi RAR-ul...
Daca doar te-au respins verbal sterge cu flexul seria si da-i cu ceva coroziv sa nu se mai vada seria motor. Daca nu se vede seria vor trece " fara serie motor" . Asa scrie la mine. |
Am fost respins "SCRIS"...oricum s`a rezolvat cu o hartie de la un service omologat RAR cum k, motorul a fost schimbat de ei :)..
|
salut, uite astazi am fost si eu cu o masina sa o vand si cel la care urma sa o vand sa ocupat de ea si din pacata PROSTU DRACU a luat respins nu stiu daca scris sau verbat oricum taxa a platito, ce e de facut? sterg seria sau cum procedez? Multumesc.
PS am nevoie de un raspuns urgent va rog |
simplu,faci rost de o factura de la un service,omologat bmw,cum ca ai schimbat motorul la ei.mai multe te descurci.sau am auzit cu acid de baterie pe serie?sau cum a zis colegul,flexul:))
|
Care au fost costurile omologari motorului ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning