Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Q7-ele familiei (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/299162-q7-familiei.html)

CCCCOR 17-01-12 22:33

Q7-ele familiei

5 Attachment(s)
3.0TDI

bogdan.t 18-01-12 11:31

Re: Q7-ele familiei

frumoasa descriere!!!

VaLeX 18-01-12 11:32

M-am pierdut in detalii :lol:

bogdan.t 18-01-12 11:35

vrea sa ne arate ca are Q7 :)

CCCCOR 18-01-12 13:51

Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4833692)
vrea sa ne arate ca are Q7 :)

Si nu numai ... :))

bogdan.t 18-01-12 17:53

Quote:

Originally Posted by CCCCOR (Post 4833905)
Si nu numai ... :))

prezinta-ne si noua celelalte...

SAX1987 18-01-12 18:07

1 Attachment(s)
Poate a gresit adresa... vroia sa posteze pe cocalari.com

Hai sa prezint si eu tricicleta nepotului...

Dotari :

rosu ferrari , pinioane de titan full extra fara navi..

DEVIL's Style 18-01-12 19:00

Devine interesant , popcorn ...check.....bere...check... let's rock this joint :-)

Ne intereseaza daca ii faci modificari . ca de q7 stock [ versiunea de baza ] pute tara !

CCCCOR 18-01-12 23:30

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4834447)
Devine interesant , popcorn ...check.....bere...check... let's rock this joint :-)

Ne intereseaza daca ii faci modificari . ca de q7 stock [ versiunea de baza ] pute tara !

Modificari nu fac pt. ca nu imi place ,,tuningul''. Eventual o sa cumpere viitoarea generatie cu kit S-line. Motor si cai mai multi din nou nu ma intereseaza pt. ca e prea mult si asa la ce autostrazi si legislatie avem.
ps. la faza cu 'cocalar' nu ati nimerit. Daca eram aveam piscuta sau ursulet modificat la colt de strada sau mai stiu eu ce masini de fitze....

Scricy HKS 18-01-12 23:32

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4834337)
Poate a gresit adresa... vroia sa posteze pe cocalari.com

Hai sa prezint si eu tricicleta nepotului...

Dotari :

rosu ferrari , pinioane de titan full extra fara navi..

sunet ferrari are?:-)

RideTheRiddle 18-01-12 23:40

Quote:

Originally Posted by CCCCOR (Post 4834951)
Modificari nu fac pt. ca nu imi place ,,tuningul''. Eventual o sa cumpere viitoarea generatie cu kit S-line. Motor si cai mai multi din nou nu ma intereseaza pt. ca e prea mult si asa la ce autostrazi si legislatie avem.
ps. la faza cu 'cocalar' nu ati nimerit. Daca eram aveam piscuta sau ursulet modificat la colt de strada sau mai stiu eu ce masini de fitze....

Bun venit pe 4TUNING?

bogdan.t 19-01-12 00:00

Quote:

Originally Posted by CCCCOR (Post 4834951)

este un forum in care se prezinta masini modificate! cum a zis si colegu este 4TUNING! se pare ca tu ai venit sa te dai mare si afirmi ca nu esti cocalar! GRESIT!

CCCCOR 19-01-12 00:20

Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4834986)
este un forum in care se prezinta masini modificate! cum a zis si colegu este 4TUNING! se pare ca tu ai venit sa te dai mare si afirmi ca nu esti cocalar! GRESIT!

Pe forum scrie asa: AUDI Forum Audi - dedicat posesorilor de Audi: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica. Nu e obligatoriu sa fie si tuning....

CCCCOR 19-01-12 00:25

Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4834301)
prezinta-ne si noua celelalte...

Nu cred ca are rost....

DEVIL's Style 19-01-12 00:32

Mai bine ceri inchiderea topicului. si de preferat si userul , e spre binele tau , crede ma , cocalar nu inseamna sa ai un bmw [ sau orice alta marca ] vechi sau nou , tine de caracterul proprietarului , tu ai venit sa ne arati ca ai q7 , bravo felicitarile mele , acum dute inapoi la pasaricile incaltate cu cizmulite pufoase , nu de alta dar sa nu se murdareasca cand intra in masina !

PS : fara suparare , ai nimerit gresit , sfatul meu e sa te duci pe un forum monomarca si sa va laudati acolo cu fiecare surub schimbat "stock". Aici ne asteptam sa vedem diverse modificari , nu copii de bani gata laudandu si masina primita cadou de la parinti !

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning