![]() |
SE VINDE TOT - Alpine T si GTT
61 Attachment(s)
> Pistoane de Alpine T : 100 ron
> Axa cu (s)came R 5 GTT stock (270 grade) : 70 RON > Axa cu cane de Alpine T : 100 ron > Galerie evacuare R 5 GTT stock cu flansa T2/T25 : 50 RON > Juma de galerie de evacuare de Alpine T : 50 ron > Arcuri supape R 5 GTT + Prezoane chiulasa R 5 GTT stock (cele cu hexagon) : 50 RON (se dau doar la pachet) > Flansa adaptoare pt carburator de gtt sau de dacie (din cate stiu au aceeasi prindere) pentru admisia de R5 Alpine aspirat sau turbo : 50 RON > Flansa prindere caburator GTT sau Dacie (otel 12 mm) : 25 ron bucata > Un set de 4 placute spate FERODO noi pt puntea de GTT : 50 ron > Delco GTT fara capac (stare f buna) : 50 ron > Chiulasa de Alpine T cu tot cu rampa de culbutori : 300 Ron > Bloc de GTT : 150 Ron > Admisie de Alpine cu flansa pt carb de GTT sau Dacie (se pune direct pe masina, are deja mastic) : 100 ron > Senzor volanta GTT : 50 ron > Pompa apa GTT in stare perfecta : 100 ron > Arbore Alpine T : 250 ron > Arbore GTT : 250 ron > Baie ulei GTT cu tot cu antival : 100 ron > Toate piesele de carburator : 300 ron > Teava intre bloc si cutie GTT : 30 ron > 2jante GTT de tabla ca cele din imagine cu 2 cu 2 cauciucuri oarecare pe ele (nu mai stau sa le dau jos) : 50 ron > Pompa Ulei GtT in stare ireprosabila : 150 ron > Pompa benzina GTT : 120 Ron > Capace distributie : 20 ron bucata > Cot metal carburator : 50 ron > Flanse admisie Alpine : 50 ron > Mecanism pt stergatoare in stare f buna : 100 RON Se mai adauga o punte spate de GTT cu discuri, in stare ireprosabila care include : discuri noi, placute 80%, etrieri cu kit de reparatie, amortizoare noi, conducte de frana noi, rulmenti noi, 8 prezoane, iar puntea este lasa deja cu un dinte !!!! PRET : 750 ron. Puntea se da jos doar la cerere. Pentru ridicarea pieselor discutam la telefon. Preturile sunt negociabile in limita bunului simt si doar daca cumparati de cel putin 3-4 milioane. tel : 0762353731 Bogdan Daca am uitat ceva imi spuneti. |
Re: SE VINDE TOT - Alpine T si GTT
Vreau eu "Flansa adaptoare pt carburator de gtt sau de dacie (din cate stiu au aceeasi prindere) pentru admisia de R5 Alpine aspirat sau turbo" daca se poate trimite prin Posta Romana.
|
Eu as vrea:
> Pistoane de Alpine T : 100 ron ai si camasile la pistoane ? apar in primele poze, sunt de la pistoane sau sunt altele? |
alea sunt camasile dar am uitat sa le pun pret in lista (stiam eu ca am mai uitat una alta)
daca le iei impreuna pretul e de 200 de ron altfel, camasile sunt 150 de ron separat |
Pompa de ulei a plecat (din pacate a fost aruncata din greseala la gunoi), evident nu de catre mine, iar eu la groapa de gunoi nu ma mai duc sa o caut....plm.
Acum ce s-a dat : > blocul cu ce mai e pe la el > admisia cu flansa > pistoanele > flansa de adaptare la admisia de alpine cu tot cu admisia > pompa de benzina de GTT > chiulasa de Alpine T + axa cu scame si tije si ce mai e nevoie Au mai ramas : > Camasi GTT/ Alpine T : 150 RON > Axa cu (s)came R 5 GTT stock (270 grade) : 70 RON > Galerie evacuare R 5 GTT stock cu flansa T2/T25 : 50 RON > Juma de galerie de evacuare de Alpine T : 50 ron > Arcuri supape R 5 GTT + Prezoane chiulasa R 5 GTT stock (cele cu hexagon) : 50 RON (se dau doar la pachet) > Flansa prindere caburator GTT sau Dacie (otel 12 mm) : 25 ron bucata > Un set de 4 placute spate FERODO noi pt puntea de GTT : 50 ron > Delco GTT fara capac (stare f buna) : 50 ron > Senzor volanta GTT : 50 ron > Pompa apa GTT in stare perfecta : 100 ron > Arbore Alpine T : 250 ron > Arbore GTT : 250 ron > Baie ulei GTT cu tot cu antival : 100 ron > Toate piesele de carburator : 300 ron > Teava intre bloc si cutie GTT : 30 ron > 2jante GTT de tabla ca cele din imagine cu 2 cu 2 cauciucuri oarecare pe ele (nu mai stau sa le dau jos) : 50 ron > Capace distributie : 20 ron bucata > Cot metal carburator : 50 ron > Flanse admisie Alpine : 50 ron > Mecanism pt stergatoare in stare f buna : 100 RON Se mai adauga o punte spate de GTT cu discuri, in stare ireprosabila care include : discuri noi, placute 80%, etrieri cu kit de reparatie, amortizoare noi, conducte de frana noi, rulmenti noi, 8 prezoane, iar puntea este lasa deja cu un dinte !!!! PRET : 750 ron. Puntea se da jos doar la cerere. |
Salut, in ce stare e arborele de Alpine T? La ce cota e? Multumesc.
|
Eu stiu ca e la cota zero.
|
daca as fi sigur ca merge pe Alpine aspirat m-ar interesa...ai idee daca sunt identice? daca nu, lasa-ma sa ma documentez si discutam :)
|
ma interesez si eu :) si iti zic
|
Am vorbit cu Mircea si zicea ca se va intalni cu tine. Tinem legatura si in principiu o sa-l ia Mircea ca dupa aia trece pe la mine. Merci.
|
S-a dat si arborele de Alpine si cotul de carburator.
Acum ce s-a dat : > pompa ulei > cot carburator GTT > blocul cu ce mai e pe la el > admisia cu flansa > pistoanele > flansa de adaptare la admisia de alpine cu tot cu admisia > pompa de benzina de GTT > chiulasa de Alpine T + axa cu scame si tije si ce mai e nevoie > Arbore Alpine Au mai ramas : > Camasi GTT/ Alpine T : 150 RON > Axa cu (s)came R 5 GTT stock (270 grade) : 70 RON > Galerie evacuare R 5 GTT stock cu flansa T2/T25 : 50 RON > Juma de galerie de evacuare de Alpine T : 50 ron > Arcuri supape R 5 GTT + Prezoane chiulasa R 5 GTT stock (cele cu hexagon) : 50 RON (se dau doar la pachet) > Flansa prindere caburator GTT sau Dacie (otel 12 mm) : 25 ron bucata > Un set de 4 placute spate FERODO noi pt puntea de GTT : 50 ron > Delco GTT fara capac (stare f buna) : 50 ron > Senzor volanta GTT : 50 ron > Pompa apa GTT in stare perfecta : 100 ron > Arbore GTT : 250 ron > Baie ulei GTT cu tot cu antival : 100 ron > Toate piesele de carburator : 300 ron > Teava intre bloc si cutie GTT : 30 ron > 2jante GTT de tabla ca cele din imagine cu 2 cu 2 cauciucuri oarecare pe ele (nu mai stau sa le dau jos) : 50 ron > Capace distributie : 20 ron bucata > Flanse admisie Alpine : 50 ron > Mecanism pt stergatoare in stare f buna : 100 RON > Punte spate cu discuri de GTT : 750 RON |
S-a mai dat si arborele de GTT
|
Mai ai rotiile ?
|
alea 2 pe 13 ?
|
Bogdane, astazi a masurat mecanicul arborele dupa cotele din manualul Haynes. Se confirma cota zero si faptul ca este intr-o stare foarte buna. Multumesc inca o data, iar celor care vor apela la tine le spun ca esti o persoana de incredere :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning